Млечен пунш с коняк

Необходими продукти:
50 милилитра коняк
15 милилитра захарен сироп
10 милилитра ванилов сироп
80 милилитра прясно мляко
30 милилитра течна сметана
5 грама индийско орехче
лед (около 15-18 кубчета)
Начин на приготвяне:
Налейте в шейкър коняка, след това млякото, двата сиропа и сметаната. Сложете индийското орехче и кубчетата лед, разбийте всичко.
Коктейлът е готов.
Разпределете в подходящи чаши и поднесете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
НУТРИЖИ сашета * 20 DXN
РЕТРО КАФЕ С ЦИКОРИЯ прах 100 г ЗДРАВНИЦА
ДЖИНДЖИФИЛ ИМУНО ЧАЙ саше * 15 VERDE VITA
НАТУРАЛЕН ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ 500 мл ЗЕМЕЛА
ГИМБЕР ЕЛИКСИР ОТ ДЖИНДЖИФИЛ ORIGINAL 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Как и защо да си направим вода с електролити
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Коктейл от пъпеш с мед и джинджифил
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Най-популярните коктейли за плажа
- Коктейл Палома
Коментари към Млечен пунш с коняк