Млечен пунш с ром и канела

Необходими продукти:
200 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица коняк
1/2 чаена лъжица смляна канела
1/2 чаена лъжица мед
Начин на приготвяне:
Затоплете млякото, налейте коняка, сложете канелата. Нека сместа заври и изключете котлона. Подсладете с мед.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
БИОХЕРБА ЗЛАТНО МЛЯКО прах 150 г
ВИНЕГРЕТ 700 мл DXN
ДЪНЛОП СПОРТНА БУТИЛКА ЧЕРВЕНА 1 л DNP0076
НУРС СОК ОТ АРТИШОК 1000 мл
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Канелено дърво, Канела
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Как да си отгледаме канелено дърво в домашни условия?
- Кобилешко мляко – хранителен състав и ползи за здравето
- Пречистете организма си с напитка от лют червен пипер и лимон
Коментари към Млечен пунш с ром и канела