Млечен пунш с ром и канела

Необходими продукти:
200 милилитра прясно мляко
1 чаена лъжица коняк
1/2 чаена лъжица смляна канела
1/2 чаена лъжица мед
Начин на приготвяне:
Затоплете млякото, налейте коняка, сложете канелата. Нека сместа заври и изключете котлона. Подсладете с мед.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ С МАТЧА, ДЖИНДЖИФИЛ И ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА 140 г
АРОМАНДИСЕ ЗЛАТНО ЛАТЕ С КУРКУМА И ВАНИЛИЯ разтворима напитка на прах 60 г
БИОХЕРБА ЗЛАТНО МЛЯКО прах 150 г
АРМИНА РОЗОВА ВОДА ЗА ПИЕНЕ саше * 10
ДЪНЛОП СПОРТНА БУТИЛКА ЧЕРВЕНА 1 л DNP0076
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Как и защо да си направим вода с електролити
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Шоколадово-млечен ликьор
- 30 храни и напитки със странен вкус, за които едва ли знаете, че съществуват
- Компот от диня
Коментари към Млечен пунш с ром и канела