Кафеен пунш с ром, коняк и канела

Необходими продукти:
50 милилитра ром
10 милилитра коняк
200 милилитра захарен сироп
70 милилитра силно горещо кафе
канела или карамфил на вкус
лимон
Начин на приготвяне:
Смесете коняка, рома и захарния сироп с горещото кафе, добавете канелата и оставете за 15 минути. След това разпределете напитката в подходящи чашки и поднесете с парченца лимон.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ФИТНЕС КАФЕ АНТИОКСИДАНТ мляно 250 гр.
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
Е ЛЕК НАТУРАЛЕН СУХ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО 130 г
ИНСТАНТНО КАФЕ ОТ ЖЪЛЪДИ И ПОДПРАВКИ дози * 10 DARY NATURY
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Полезни свойства на канелата
- Орехово брауни с кафе и шоколад
- Какво знаете за кафето?
- Кафето не е опасно за здравето на сърцето
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето
- Смути от кафе и бадемово мляко с овесени ядки, орехи и банан
- Брауни със сушени сини сливи и ром
- Бейлис Мока фрапе
- Студен пунш от лимони и портокали с шампанско
Коментари към Кафеен пунш с ром, коняк и канела