Кафеен пунш с ром, коняк и канела

Необходими продукти:
50 милилитра ром
10 милилитра коняк
200 милилитра захарен сироп
70 милилитра силно горещо кафе
канела или карамфил на вкус
лимон
Начин на приготвяне:
Смесете коняка, рома и захарния сироп с горещото кафе, добавете канелата и оставете за 15 минути. След това разпределете напитката в подходящи чашки и поднесете с парченца лимон.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ФИТНЕС КАФЕ АНТИОКСИДАНТ мляно 250 гр.
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
Е ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
Е ЛЕК НАТУРАЛЕН СУХ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО 130 г
ОПТИАТ СКРАБ ОТ КАФЕ "ЛИМОНОВА СВЕЖЕСТ" 90 гр.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Отслабване с мед и канела
- Приемът на големи количества канела намалява ефекта на лекарствата
- Кафе без кофеин – ползи и вреди за здравето
- Канелено дърво, Канела
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Кофеин
- Боровинков кекс с кисело мляко, мед и канела
- Кафе-арабско
- Полезни свойства на канелата
Коментари към Кафеен пунш с ром, коняк и канела