Кафеен пунш с ром, коняк и канела
Необходими продукти:
50 милилитра ром
10 милилитра коняк
200 милилитра захарен сироп
70 милилитра силно горещо кафе
канела или карамфил на вкус
лимон
Начин на приготвяне:
Смесете коняка, рома и захарния сироп с горещото кафе, добавете канелата и оставете за 15 минути. След това разпределете напитката в подходящи чашки и поднесете с парченца лимон.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАТУРА ТЕРАПИ СЛИМ КОМПЛЕКС капсули * 30 + СЛИМ ФАЙБЪР капсули * 30 * 2
ФИТНЕС КАФЕ АНТИОКСИДАНТ мляно 250 гр.
ЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
Е ЛЕК НАТУРАЛЕН СУХ ЕКСФОЛИАНТ ЗА ТЯЛО 130 г
НовЕ ЛЕК РЕСПЕКТ МУС ЗА ТЯЛО 200 мл
НовLAICA УНИВЕРСАЛЕН ФИЛТЪР БИ ФЛУКС ЗА КАФЕ И ЧАЙ C3M * 3
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Алкохолни напитки
- Великденски курабийки със стафиди и канела
- Отслабване с мед и канела
- Захарна тръстика
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Телешки черен дроб с лук и коняк
- Кафе-арабско
- Комбинацията от мляко с кафе не е особено полезна
- Крингъл - датски сладкиш с канела и ядки
- Направете си ексфолиант за стъпала от кафе и банан
- Kopi Luwak: най-скъпото кафе в света!
Коментари към Кафеен пунш с ром, коняк и канела