Маслен сос с яйца и магданоз (за риба)
Необходими продукти:
700 грама масло
8 яйца
20 грама магданоз
2 грама лимонтузу (може да използвате лимонов сок)
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата твърдо и ги обелете, когато се охладят. След това ги нарежете много ситно. Смесете ги с разтопеното масло, подсолете на вкус, прибавете лимонтузуто (или лимонов сок), ситно накълцания магданоз и разбъркайте.
Сосът е готов. Той е подходящо допълнение към сварена риба.
Добър апетит!
Снимка: lady.tochka.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
СФД НУТРИШЪН ДИЕТИЧЕН СОС БАРБЕКЮ 460 г
ОСТРОВИТ СОС ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД И ЧЕРЕША 350 мл
ОСТРОВИТ СОС ШОКОЛАД 350 мл
БИОТЕЧ ZERO СОС 350 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Обикновен маслен крем
- Как да поправим гранясало олио, свинска мас или масло?
- Хрупкави маслени бисквити с ванилия
- Орехово масло – употреба, състав и здравни ползи
- Сос Бъфало
- Лесен шоколадов кекс с масло
- Маслен крем за торти и сладкиши
- 16 вида масла за готвене и техните предимства и недостатъци – част 1
- Сос от топено сирене със сметана и кашкавал
- Печени палачинки с пиле в сметанов гъбен сос
Коментари към Маслен сос с яйца и магданоз (за риба)