Маринован лук

Необходими продукти:
дребен лук
За маринатата (на 1 литър вода):
1 литър вода
1 супена лъжица захар
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица оцет
няколко зрънца черен пипер
кориандър
Начин на приготвяне:
Обелете лука, попарете го с вряща вода и разпределете в стерилизирани буркани. Може да добавите и няколко скилидки чесън.
Смесете продуктите за маринатата, нека тя заври и с нея залейте лука.
Стерилизирайте бурканите в продължение на 15 минути и затворете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПРОМОТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Мариновани чушки Халапеньо с мащерка и риган
- Шест начина за стерилизиране на бурканите
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Лучени кръгчета на скара
- Облекчете синузита с лук
Коментари към Маринован лук