Маринован лук
Необходими продукти:
дребен лук
За маринатата (на 1 литър вода):
1 литър вода
1 супена лъжица захар
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица оцет
няколко зрънца черен пипер
кориандър
Начин на приготвяне:
Обелете лука, попарете го с вряща вода и разпределете в стерилизирани буркани. Може да добавите и няколко скилидки чесън.
Смесете продуктите за маринатата, нека тя заври и с нея залейте лука.
Стерилизирайте бурканите в продължение на 15 минути и затворете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
ПРОМОРЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Облекчете синузита с лук
- Маринован праз в горчица и бяло вино
- Гъби в чеснова марината
- Шалот, Лук шалот
- Лечение на ботулизъм
Коментари към Маринован лук