Маринован лук
Необходими продукти:
дребен лук
За маринатата (на 1 литър вода):
1 литър вода
1 супена лъжица захар
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица оцет
няколко зрънца черен пипер
кориандър
Начин на приготвяне:
Обелете лука, попарете го с вряща вода и разпределете в стерилизирани буркани. Може да добавите и няколко скилидки чесън.
Смесете продуктите за маринатата, нека тя заври и с нея залейте лука.
Стерилизирайте бурканите в продължение на 15 минути и затворете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА СОЧНИ ПЛОДОВЕ snd99t-386
НовБИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ДИВА ВАНИЛИЯ snd99t-387
Нов911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Ползи и вреди на червения лук
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Карамелизиран червен лук с балсамов оцет
- Пилешки дробчета с лук
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Маринован лук