Маринован лук
Необходими продукти:
дребен лук
За маринатата (на 1 литър вода):
1 литър вода
1 супена лъжица захар
1 супена лъжица сол
1 супена лъжица оцет
няколко зрънца черен пипер
кориандър
Начин на приготвяне:
Обелете лука, попарете го с вряща вода и разпределете в стерилизирани буркани. Може да добавите и няколко скилидки чесън.
Смесете продуктите за маринатата, нека тя заври и с нея залейте лука.
Стерилизирайте бурканите в продължение на 15 минути и затворете.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГРЕЙС КОЛ КОМПЛЕКТ ЗА ЖЕНИ КАДИФЕНА РОЗА И БОЖУР 2
БИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА ДИВА ВАНИЛИЯ snd99t-387
НовБИСПОЛ АУРА СВЕЩ В БУРКАН С КАПАК ТРИЦВЕТНА С АРОМАТ НА СОЧНИ ПЛОДОВЕ snd99t-386
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
ДОМАШЕН ДОКТОР УКРЕПВАЩ ШАМПОАН С ЛУК И ЧЕСЪН 300 мл
БИОХЕРБА ЛУКОВ ШАМПОАН 270 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Консерви
- Зеленчуци
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Салата от маслини и лук
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Направете си домашен антивирусен оксимел с мощно действие против грип
- Облекчете синузита с лук
- Пилешки дробчета с лук
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Направете си красив свещник от буркан, украсен с есенни листа
Коментари към Маринован лук