Мариновани ситни лучета в сок от цвекло

Необходими продукти:
- около 30 ситни лучета
- 1 и 1/2 чаени лъжици едра сол
- една чаена чаша сок от цвекло
- 4 скилидки чесън
- 1 чаена чаша винен оцет
- 1 чаена лъжичка захар
Начин на приготвяне:
Обелете лучетата и ги сложете в купа. Налейте една чаена чаша вода и подсолете. Накиснете сместа за 3 часа, отцедете и налейте сока от цвеклото. Оставете за едно денонощие.
Сложете продуктите в тенджера, добавете оцета, чесъна, захарта и 1 чаена чаша вода. Оставете сместа да заври и отцедете лука.
Сложете го в бурканче и налейте с горещата смес. Охладете и съхранете в хладилник. Поднесете като гарнитура и се насладете на чудесния вкус.
Бон Апети!
За framar.bg: Русиана Михайлова
Източник: mykitcheninspain.blogspot.es
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
НовГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С ЛЕКО КИСЕЛ ВКУС 70 г
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Маринован лук, печен на барбекю
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- При акари, листни въшки и пожълтяване листата на растенията използвайте лучени люспи
- Лучени кръгчета на скара
- Лукът не позволява на мозъка да остарее
Коментари към Мариновани ситни лучета в сок от цвекло