Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

от 23 фев 2017г.
Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1,5 килограма свински ребра


За маринатата:

2 глави стар лук
3-4 скилидки чесън (отстранете сърцевината им)
2 супени лъжици горчица (сос)
2 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици олио или зехтин
подправки на вкус

Начин на приготвяне:

Направете маринатата. Чесъна намачкайте, лука обелете и нарежете на малки кубчета. Смесете ги и прибавете горчицата, налейте соевия сос и олиото (може да използвате зехтин).

Подправете на вкус и разбъркайте до еднородност.

С тази смес намажете ребрата, които преди това сте измили, подсушили и нарязали на порции. Сложете ги в купа.

Останалата марината изсипете в тава и разпределете равномерно по дъното й (първо подмажете с олио).

Върху нея подредете ребърцата. Приберете съда за 40 минути в хладилника, след което го преместете в загрята до 200 градуса фурна.

Времето на печене зависи от вашата фурна и от желаната готовност на месото.

Добър апетит!

Снимки: paragrams.com

Още по темата:
  • Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос
  • Барбекю сос за ребърца Барбекю сос за ребърца
  • Свински ребърца по канадски Свински ребърца по канадски
  • Червен боб със свински ребра Червен боб със свински ребра
5.0/5 1 оценка

Коментари към Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица
    www.framar.bg 
    на 19 July 2025 в 03:46
    Коментирайте "Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
  • Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
  • Задушени свински ребра със зеленчуци
  • Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
  • Яхния с ребърца, картофи и грах
  • Свински ребърца с мед, лук и бира
  • Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
  • Свински ребърца в бира и сос барбекю
  • Месна селска супа
  • Свински ребърца в сметаново-доматена марината
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();

ЗДРАВЕН ФОРУМ ПО ТЕМАТА

Преглед при лекар, рецепти, лечение - по време на почивка

преди 2 дни, 14 часа и 28 мин.

Готварски книги или рецепти от кулинарни страници в интернет използвате?

преди 2123 дни, 11 часа и 59 мин.
Всички

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Къде изчезна пробиотикът Вивомикс?

преди 7 дни, 17 часа и 50 мин.

Експертиза на трайно намалена работоспособност ТЕЛК и ЛКК - какво трябва да знаете

преди 9 дни, 17 часа и 27 мин.

Шампионат по колоездене "Зелените пирамиди", гр. Стара Загора - 06.07.2025 година

преди 14 дни, 15 часа и 47 мин.

Защо не трябва да пием кафе преди кръвни изследвания - всичко което трябва да знаете

преди 21 дни, 11 часа и 57 мин.
Всички

АНКЕТА

Как ще ни повлияе приемане на еврото?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ИБУПРОФЕН ПОЛФА таблетки 200 мг * 20

КАНТАБ ПЛЮС таблетки 32 мг / 12.5 мг * 28 НОБЕЛ

АКАРД таблетки 150 мг * 30

ДЖЕЙМИСЪН ЧЕРВЕНА БОРОВИНКА капсули 500 мг * 60

НАЗО ЛИБЕРО ХИПЕРТОНИЧЕН НАЗАЛЕН СПРЕЙ С МЕНТОЛ И ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 100 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

БИОХЕРБА ТРОЙЧАТКА капсули 250 мг * 100

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юли 2025г. в 16:49:50

БИО БАЛАНС саше * 10 НОБЕЛ

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юли 2025г. в 16:24:21

ЕСКИМО ЗА ДЕЦА сироп 105 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юли 2025г. в 16:08:56

ЕРДОМЕД прах 175 мг / 5 мл 100 мл

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юли 2025г. в 15:56:03

ДЖЕЙМИСЪН ПРОБИОТИК 10 капсули * 60

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 18 юли 2025г. в 15:42:55
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival