Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Основни ястия От месо Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

от 23 фев 2017г.
Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

1,5 килограма свински ребра


За маринатата:

2 глави стар лук
3-4 скилидки чесън (отстранете сърцевината им)
2 супени лъжици горчица (сос)
2 супени лъжици соев сос
2 супени лъжици олио или зехтин
подправки на вкус

Начин на приготвяне:

Направете маринатата. Чесъна намачкайте, лука обелете и нарежете на малки кубчета. Смесете ги и прибавете горчицата, налейте соевия сос и олиото (може да използвате зехтин).

Подправете на вкус и разбъркайте до еднородност.

С тази смес намажете ребрата, които преди това сте измили, подсушили и нарязали на порции. Сложете ги в купа.

Останалата марината изсипете в тава и разпределете равномерно по дъното й (първо подмажете с олио).

Върху нея подредете ребърцата. Приберете съда за 40 минути в хладилника, след което го преместете в загрята до 200 градуса фурна.

Времето на печене зависи от вашата фурна и от желаната готовност на месото.

Добър апетит!

Снимки: paragrams.com

Още по темата:
  • Червен боб със свински ребра Червен боб със свински ребра
  • Месна селска супа Месна селска супа
  • Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос Сандвич с пикантни печени ребра с барбекю сос
  • Барбекю сос за ребърца Барбекю сос за ребърца
5.0/5 1 оценка

Коментари към Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица
    www.framar.bg 
    на 19 October 2025 в 20:22
    Коментирайте "Мариновани свински ребра на фурна с лук, чесън и горчица"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Основни ястия
  • Ястия от месо
  • Свински ребърца с картофи, лук и гъби на фурна
  • Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
  • Свински ребърца на фурна в соева марината с чесън и горчица
  • Печени свински ребра с мед, лимон и джинджифил
  • Мариновани свински ребърца на фурна с картофи и лук
  • Задушени свински ребра със зеленчуци
  • Свински ребра с боровинково-портокалов сос
  • Яхния с ребърца, картофи и грах
  • Месна селска супа
  • Червен боб със свински ребра
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Транзиторен синовитТранзиторен синовит

Транзиторен синовит

от 18 окт 2025г.Прочети повече
Синдром на спящата красавицаСиндром на спящата красавица

Синдром на спящата красавица

от 17 окт 2025г.Прочети повече
Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудраХиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

Хиляди британци съдят Johnson & Johnson заради азбест в бебешка пудра

от 17 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Олайф - хранителни добавки и козметика от Италия

преди 2 дни, 5 часа и 19 мин.

Истини и митове за лъчелечението - говорят специалистите на КОЦ – Пловдив

преди 4 дни, 11 часа и 51 мин.
Всички

АНКЕТА

Как се променя нагласата ви спрямо безопасността на ваксините?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

НУРОФЕН ЕКСПРЕС ФОРТЕ капсули 400 мг * 30

БИОХЕРБА ЧАЙ ФИЛТЪР МАТОЧИНА * 20

ПЮРОЛИГО ТИРОИД КОМПЛЕКС йонизиран разтвор 500 мл

ОСТРОВИТ МАГНЕЗИЕВ ЦИТРАТ прах 200 г НЕОВКУСЕН

НУТРИМ ПРО ГОЛД 90 КЛАСИК 1000 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ХЕКЛА ЛАВА D30 пилули 10 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:03:27

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 16:02:49

МАГНЕЗИЙ НАТУРАЛЕН МОРСКИ капсули * 30 ARO LIFE

Коментар на: Петко Иванов от 17 окт 2025г. в 14:33:16

ТРИБУТИН таблетки 300 мг * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:32:19

ЦЕРЕБРОЛИЗИН инжекционен/инфузионен разтвор 10 мл * 5

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 окт 2025г. в 14:17:49
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival