Макарони с яйца
Необходими продукти:
- сварени макарони
- по 1 яйце на порция (според количеството макарони)
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Сгорещете малко количество олио в тиган и в него леко запържете предварително сварените макарони. Тогава чукнете яйцата, подсолете, намалете котлона и пържете до желаната готовност.
Ястието може да поднесете с декорация от пресен магданоз.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6403
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ PM2000
Безплатна доставка за България!ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г 6540
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Паста орзо със зеленчуци
- Орзо с пилешко и спанак
- Паста орзо със скариди и тиквички
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макаронена запеканка с шунка, царевица и кашкавал
- Домашна паста със спанак
Коментари към Макарони с яйца