Макарони с яйца
Необходими продукти:
- сварени макарони
- по 1 яйце на порция (според количеството макарони)
- сол
- олио
Начин на приготвяне:
Сгорещете малко количество олио в тиган и в него леко запържете предварително сварените макарони. Тогава чукнете яйцата, подсолете, намалете котлона и пържете до желаната готовност.
Ястието може да поднесете с декорация от пресен магданоз.
Добър апетит!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: gotovim.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Макарони с кайма и кашкавал
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Пилешки бутчета с макарони и зеленчуци
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Макарони с яйца и кашкавал на фурна
- Кюфтенца от макарони и кашкавал
- Паста орекиете с телешко и чедър
- Макарони с пилешко и сметанов сос с пармезан
- 5 често допускани грешки при готвенето на паста
- Макарони в млечен сос с крема сирене и рулца от раци
Коментари към Макарони с яйца