Макарони със сварени яйца, колбас и майонеза, запечени с кашкавал
Необходими продукти:
300 грама макарони
200 грама майонеза
100 грама масло
4 яйца
150 грама кашкавал
подходящ колбас по ваш избор и на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете яйцата, обелете и нарежете на кръгчета. Нарежете и колбаса, който се избрали (използвайте количество по желание).
Сварете макароните в подсолена вода, която отцедете след това. Прехвърлете в тава и полейте с разтопеното масло. Върху тях подредете яйчените кръгчета, парчетата колбас, намажете с майонеза, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус, а най-отгоре поръсете с настърган кашкавал.
Запечете ястието в предварително загрята фурна за 15 минути, за да се образува златиста коричка на повърхността.
Добър апетит!
Снимка: magiclady.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
ВОЛКАНО ПРИСТАВКА ЗА КУХНЕНСКИ РОБОТ ЗА ПРИГОТВЯНЕ НА ДОМАШНА ПАСТА
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
ХИП БИО ПЮРЕ МАКАРОНИ С ШУНКА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
ХИП ПЮРЕ ТАЛЯТЕЛИ СЪС СМЕТАНА И ЗЕЛЕНЧУЦИ 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Макарони с яйца и кашкавал на фурна
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Паста орзо със зеленчуци
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макарони със спанак, лук и сметана
Коментари към Макарони със сварени яйца, колбас и майонеза, запечени с кашкавал