Макарони с лук и морков
Необходими продукти:
200 грама макарони
1 морков
1 глава лук
2-3 с. л. растително масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в посолена вода, след което я отцедете. Лука нарежете на ситно и задушете в олио заедно с настъргания на ситно ренде морков. Смесете макароните и зеленчуците, пържете до пълната готовност на продуктите.
Съветваме ви за приготвянето на това ястие да използвате макарони, които не съдържат яйца и мляко. Освен лук и морков, може да добавите и други зеленчуци, например спанак.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ ЗЕЛЕНЧУКОВА ЯХНИЯ С ОРИЗ И ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
ЛАЙКА МОТОР ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Ползи и вреди на червения лук
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Стар лук (кромид) - състав и полезни свойства
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Карамелизиран червен лук с балсамов оцет
Коментари към Макарони с лук и морков