Макарони с лук и морков

Необходими продукти:
200 грама макарони
1 морков
1 глава лук
2-3 с. л. растително масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в посолена вода, след което я отцедете. Лука нарежете на ситно и задушете в олио заедно с настъргания на ситно ренде морков. Смесете макароните и зеленчуците, пържете до пълната готовност на продуктите.
Съветваме ви за приготвянето на това ястие да използвате макарони, които не съдържат яйца и мляко. Освен лук и морков, може да добавите и други зеленчуци, например спанак.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА модел APM002
ЛАЙКА РЪЧНА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА СЪС СМЕНЯЕМИ ПРИСТАВКИ модел PM2000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА РАВИОЛИ APM007 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА модел PM2000
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Див морков
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Паста орзо със зеленчуци
- Маринован лук, печен на барбекю
- При акари, листни въшки и пожълтяване листата на растенията използвайте лучени люспи
Коментари към Макарони с лук и морков