Макарони с лук и морков

Необходими продукти:
200 грама макарони
1 морков
1 глава лук
2-3 с. л. растително масло
сол на вкус
Начин на приготвяне:
Сварете макароните в посолена вода, след което я отцедете. Лука нарежете на ситно и задушете в олио заедно с настъргания на ситно ренде морков. Смесете макароните и зеленчуците, пържете до пълната готовност на продуктите.
Съветваме ви за приготвянето на това ястие да използвате макарони, които не съдържат яйца и мляко. Освен лук и морков, може да добавите и други зеленчуци, например спанак.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН АНТИ-ОКС ПАУЪР БЛЕНД капсули * 60
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ХИП ПЮРЕ БИО ЗЕЛЕНЧУЦИ И МАКАРОНИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Лучени кръгчета на скара
- Как да направим хартиени моркови за декорация
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Консумирайте морковена супа срещу диария
Коментари към Макарони с лук и морков