Пиле с елда, лук и моркови

Необходими продукти:
6 пилешки бутчета
3 чаени чаши елда
2 моркова
2 глави лук
6 чаени чаши вода
сол, черен пипер и дафинов лист - на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и натрийте бутчетата със сол и пипер. Елдата измийте няколко пъти и оставете да се изтече всичката вода. Лука и моркова нарежете. Сложете половината от зеленчуците в подмазан с олио дълбок съд с капак, изсипете елдата, овкусете със сол и пипер, следват бутчетата и дафиновия лист. Най-отгоре сложете останалите зеленчуци, налейте водата, затворете съда и поставете в студена фурна. Градусите направете на 180 и нека ястието се приготвя в продължение на 2 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ОПТИ ФИЛТЪР * 120
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ВИРУМИН ЛУКС ФИЛТЪР * 120
ПЕЧЕНА ЕЛДА/ГРЕЧКА 200 г ЗДРАВНИЦА
ЧАЙ ФИЛТЪР НЕРВО ГРИКА * 60
ВИРУМИН МЕН ФИЛТЪР * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Ако сте нервни, пригответе си отвара
- Ползи и вреди на червения лук
- Морковено руло с плънка от топено сирене, кашкавал и зелен лук
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
- Направете си сами зелен лук в бутилка
- Моркови (оранжеви) - състав, полезни свойства и вреда при прекалена консумация
- Локум от моркови с орехи и кокос
- Елда, Гречиха, Гречка
Коментари към Пиле с елда, лук и моркови