Пиле с елда, лук и моркови

Необходими продукти:
6 пилешки бутчета
3 чаени чаши елда
2 моркова
2 глави лук
6 чаени чаши вода
сол, черен пипер и дафинов лист - на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и натрийте бутчетата със сол и пипер. Елдата измийте няколко пъти и оставете да се изтече всичката вода. Лука и моркова нарежете. Сложете половината от зеленчуците в подмазан с олио дълбок съд с капак, изсипете елдата, овкусете със сол и пипер, следват бутчетата и дафиновия лист. Най-отгоре сложете останалите зеленчуци, налейте водата, затворете съда и поставете в студена фурна. Градусите направете на 180 и нека ястието се приготвя в продължение на 2 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ОЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Ползи и вреди на червения лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Ако сте нервни, пригответе си отвара
- Лукът и чесънът - мощно оръжие срещу грип и настинка
- Мариновани пилешки хапки
- Салата от моркови с ядки, магданоз и лимонов дресинг
- Ориз с царевица
- Защо кокошките могат да бягат с отрязана глава
Коментари към Пиле с елда, лук и моркови