Пиле с елда, лук и моркови

Необходими продукти:
6 пилешки бутчета
3 чаени чаши елда
2 моркова
2 глави лук
6 чаени чаши вода
сол, черен пипер и дафинов лист - на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Измийте, подсушете и натрийте бутчетата със сол и пипер. Елдата измийте няколко пъти и оставете да се изтече всичката вода. Лука и моркова нарежете. Сложете половината от зеленчуците в подмазан с олио дълбок съд с капак, изсипете елдата, овкусете със сол и пипер, следват бутчетата и дафиновия лист. Най-отгоре сложете останалите зеленчуци, налейте водата, затворете съда и поставете в студена фурна. Градусите направете на 180 и нека ястието се приготвя в продължение на 2 часа.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ЛИМОНОВ ШЕЙК прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ НАТУРАЛЕН ШЕЙК ЯБЪЛКА прах 300 г
ХАЯ ЛАБС СУПЕР ГРИЙНС С АРОМАТ ПУНШ ЧЕРЕШОВА ЛИМОНАДА прах 300 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Див морков
- Ползи и вреди на червения лук
- Пилешки дробчета с лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Елда, Гречиха, Гречка
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Пилешко месо – хранителен състав, ползи и вреди за здравето
Коментари към Пиле с елда, лук и моркови