Пълнени домати с елда и лук
Необходими продукти:
6 средни домата
1/2 чаена чаша елда
2 глави лук
1 супена лъжица соев сос
1 връзка копър
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте доматите, отрежете горната им част (капачетата) и с помощта на малка лъжица издълбайте вътрешността.
Сварете елдата и смесете с лука, изпържен в малко зехтин. Прибавете нарязаната мека част на доматите, която издълбахте по-рано, накълцания копър и подправете със соевия сос.
С получената комбинация напълнете доматите и ги запечете във фурната за 10-15 минути.
Украсете по избор и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СВИНСКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ КАРТОФИ СЪС ЗЕЛЕН ФАСУЛ И ПУЕШКО МЕСО 220 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180 МТ1462
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домат
- Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
Коментари към Пълнени домати с елда и лук