Пълнени домати с елда и лук

Необходими продукти:
6 средни домата
1/2 чаена чаша елда
2 глави лук
1 супена лъжица соев сос
1 връзка копър
зехтин
Начин на приготвяне:
Измийте доматите, отрежете горната им част (капачетата) и с помощта на малка лъжица издълбайте вътрешността.
Сварете елдата и смесете с лука, изпържен в малко зехтин. Прибавете нарязаната мека част на доматите, която издълбахте по-рано, накълцания копър и подправете със соевия сос.
С получената комбинация напълнете доматите и ги запечете във фурната за 10-15 минути.
Украсете по избор и поднесете.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Ползи и вреди на червения лук
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
Коментари към Пълнени домати с елда и лук