Макарони по френски
Необходими продукти:
400 грама макарони (всякакви)
300 грама шунка
400 грама гъби (може и замразени)
1 глава лук (немного голяма)
3 с. л. олио
100 мл сметана (10%)
подправки (сол, черен смлян пипер и каквото още предпочитате)
Начин на приготвяне:
Нарежете лука на ситно и го запържете до златисто в олиото. Добавете шунката, нарязана на парчета и пържете още малко. След това сложете и гъбите, задушете, докато станат готови. Идва ред на сметаната и подправките. Прибавете ги и оставете всичко да заври.
Сварете макароните, сложете в чиния и отгоре залейте с получения сос.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ REGINETTE 12 мм APM0050 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ LINGUINE 3 мм и PAPPARDELLE 45 мм ЗА МАШИНА ЗА ПАСТА PM20000
НАКРАЙНИК ЗА СПАГЕТИ TAGLIOLINI 4 мм APM0040 ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM20000
ЛАЙКА СТОЙКА ЗА СУШЕНЕ НА ПРЯСНА ПАСТА APM002
ЛАЙКА МОТОР ЗА МАШИНА ЗА ПРЯСНА ПАСТА PM2000
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ПИЛЕ С МАКАРОНИ И ДОМАТЕН СОС 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Макаронени изделия
- Как и колко да варим макаронените изделия
- Какво е паста орзо и как да я приготвим
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Макароните са полезни и предразполагат към здравословно хранене
- Топ 10 на най-популярните видове паста в света
- Запеканка от макарони с пилешко месо и сос бешамел
- Паста орзо със зеленчуци
- Макарони със сирене чедър, масло и прясно мляко
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Макарони с кайма, млечна заливка и доматен сос
Коментари към Макарони по френски