Магданозено песто с кейл, тиквени семки и чесън
Необходими продукти:
- 2 1/2 чаени чаши листа от пресен магданоз
- 1/3 чаена чаша листа от кейл /къдраво зеле/
- 1/3 чаена чаша тиквени семки, сурови
- 1 скилидка чесън
- 3/4 чаена чаша студено пресован зехтин
- 1/4 чаена лъжичка сол
- 1/8 чаена лъжичка прясно смлян черен пипер
Начин на приготвяне:
- Смесете всички съставки в кухненски робот или блендер.
- Затворете плътно капака и пасирайте до сравнително гладка консистенция.
- Прехвърлете магданозеното песто в купа и го поднесете.
- Съхранявайте в хладилник в буркан с плътно затварящ се капак.
Приятен апетит!

Снимки: goodlifeeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НОРМАЦЕЛ капсули * 60
БИЛКОВА СМЕС №8 120 г ЗДРАВНИЦА
ДРЕНА КОМПЛЕКС капсули * 30 ВИТАГОЛД
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
ВОДА ЗА УСТА ЕЛУДРИЛ СВЕЖ ДЪХ 500 мл
ДИУРЕТИК ФОРМУЛА капсули 300 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Сок и отвара от магданоз помагат за отслабване
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Отглеждане на магданоз
- Срещу изтощена коса, втривайте в скалпа тоник от магданоз
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Магданоз
- Пълнена плетеница с два вида песто и моцарела
- Морковена салата с магданоз, орехи и чесън
- Салата от сварени моркови с чесън и магданоз
- Домашна питка с чесново масло и магданоз
Коментари към Магданозено песто с кейл, тиквени семки и чесън