Лучен киш със сирене

Необходими продукти:
- зехтин за намазване
- 1 супена лъжица зехтин
- 2 главички стар лук
- 1 чаена лъжичка сол
- 6 яйца
- 1/2 чаена чаша цедено мляко
- черен пипер
- 100 грама натрошено сирене
- 1 чаена чаша брашно
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната на 180 градуса и намажете с мазнина кръгла форма за пай. Загрейте зехтин и запържете нарязан ситно лук до златисто, подправете със сол, черен пипер и охладете.
В купа смесете яйцата, цеденото мляко, сиренето и брашното. Разбъркайте до хомогенност и пресипете тестото във формата.
Изпечете киша за 40-45 минути, охладете го, разрежете и поднесете, гарнирай с чаша кисело мляко.
Добър апетит!
Източник: healthyrecipesblogs.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Тутманик
- Пилешки дробчета с лук
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Лучени кръгчета на скара
- Облекчете синузита с лук
Коментари към Лучен киш със сирене