Лучена салата с бекон и чесън (на скара)

Необходими продукти:
- 4 глави стар лук
- няколко ивици бекон
- няколко стръка пресен риган
- 1 супена лъжица зехтин
- 2 чаени лъжици червен винен оцет
- 8 скилидки чесън
- сол
- черен пипер
Начин на приготвяне:
Лука нарежете на дебели кръгчета, бекона - на едри парчета.
Върху лист пергамент сложете двата продукта, няколко стръка пресен риган и скилидките чесън. Напръскайте със зехтина и оцета, поръсете с черен пипер и сол, увийте всичко с фолиото.
Изпечете върху добре загрята скара за 15 минути.
Оставете салатата да престои в пакета известно време, преди да поднесете.
Да ви е вкусно!
За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: liveinternet.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
911 ЛУКОВ ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД 150 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- С месо
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Рулца от тиквички с бекон и крема сирене с чесън
- Задушено кисело зеле с лук и бекон
- Спагети с пармезан, бекон и сметана
- Един месец закусвайте с печен лук, за да се предпазите от диабет
- Как да извадим лука и да го съхраним здрав до другото лято?
- Царевица на скара с бекон и масло
- Картофен колбас с лук
- Палачинки със сирене и лук
- Печен лук с плънка от шунка, пармезан и сметана
Коментари към Лучена салата с бекон и чесън (на скара)