Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Макаронени изделия Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан

Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан

от 27 фев 2019г.
Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 400 грама брашно
  • 4 яйца
  • 400 грама печурки
  • 1 скилидка чесън
  • 1 супена лъжица нарязан магданоз
  • 230 милилитра сос Бешамел
  • краве масло
  • настърган пармезан на вкус
  • сол на вкус
  • черен пипер на вкус
  • 1 чашка коняк


Начин на приготвяне:

Замесете тесто от брашното, яйцата, малко масло и сол (вижте и класическа рецепта за домашни кори лазаня).

Нека да престои известно време, след което разточете и разрежете на квадрати.

Гъбите обелете, разрежете на парчета и запържете до зачервяване в малко мазнина, като добавите и наситнения чесън. След това подсолете, налейте коняка и продължете да пържите, а в края на процеса изсипете накълцания магданоз.

Комбинацията смесете със соса Бешамел и подсолете.

Корите лазаня сварете в подсолена вода, в която сте добавили 2 лъжици олио, след това извадете върху чиста кърпа.

Сглобете лазанята, като редувате кора, плънка, кора... до изчерпване на продуктите. Най-отгоре поръсете с пармезана, сложете парченца масло и изпечете във фурната за 20-25 минути.

Добър апетит!


За framar.bg: Радостина Райчева
Източник: vkusnodom.ru

Още по темата:
  • Лазаня с пилешко месо и сос Бъфало Лазаня с пилешко месо и сос Бъфало
  • Лазаня с кайма, млечен сос с топено сирене и кашкавал Лазаня с кайма, млечен сос с топено сирене и кашкавал
  • Лазаня с макарони, телешко и кашкавал Лазаня с макарони, телешко и кашкавал
  • Мързелива лазаня Мързелива лазаня
5.0/5 1 оценка

Коментари към Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан
    www.framar.bg 
    на 01 November 2025 в 21:25
    Коментирайте "Лазаня с печурки, сос Бешамел и пармезан"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Макаронени изделия
  • Кето лазаня с телешка кайма
  • Лазаня с пилешко, патладжани и млечен сос
  • Лазаня с пилешко, гъби, лук и домати
  • Лазаня в чаша за един
  • Гъбена лазаня
  • Пилешка лазаня с млечен сос и кисели краставички
  • Лазаня със спанак и шунка
  • Лазаня със спанак и тиквички
  • Лазаня с млечен сос, спанак и сирене
  • Лазаня с хрупкав бекон и яйца
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Синдром на ФанкониСиндром на Фанкони

Синдром на Фанкони

от 31 окт 2025г.Прочети повече
Защо хълцаме и как да спремЗащо хълцаме и как да спрем

Защо хълцаме и как да спрем

от 31 окт 2025г.Прочети повече
Окципитална невралгияОкципитална невралгия

Окципитална невралгия

от 31 окт 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 1 дни, 10 часа и 22 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 11 дни, 6 часа и 34 мин.
Всички

АНКЕТА

Пушите ли?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 50 мл БУРОВ

ФАРЕНЗИМ С ВКУС НА ЯГОДА БЕЗ ЗАХАР таблетки за смучене * 20

ОСТРОВИТ ИНОЗИТОЛ ПРАХ 200 г

СУОНСЪН ВИТАМИН D3 капсули 1000 IU * 60

ЯБЪЛКОВ ПЕКТИН таблетки 500 мг * 60 ABX

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

АТАРАКС таблетки 25 мг * 25 UCB FARCHIM

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 31 окт 2025г. в 16:54:21

ХЕКЛА ЛАВА D30 пилули 10 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 31 окт 2025г. в 16:53:09

АТАРАКС таблетки 25 мг * 25 UCB FARCHIM

Коментар на: Гери от 31 окт 2025г. в 16:45:46

ХЕКЛА ЛАВА D30 пилули 10 г

Коментар на: Надежда от 31 окт 2025г. в 16:40:54

РЕПАРИЛ Н гел 40 г

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 31 окт 2025г. в 16:10:28
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival