Кюфтенца от коприва

Необходими продукти:
връзка листа прясна коприва
2 яйца
2-3 с. л. прясно мляко
сол
масло или олио
Начин на приготвяне:
Измийте копривата със студена вода и след това я попарете с вряла. Отцедете с помощта на гевгир и нарежете с нож на ситно.
Разбийте яйцата в купа с помощта на вилица и добавете малко мляко. Смесете копривата с яйцата и сложете сол на вкус.
Нагорещете малко масло или олио в тиган. С лъжица загребвайте от получената смес и изсипвайте в мазнината. Пържете кюфтенцата по 2-3 минутки от всяка страна.
Горещи са много вкусни.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЧАЙ МАМА БЕЪР ЗА БРЕМЕННИ 160 г
ДИАБЕТ ФОРМУЛА капсули * 60 SPN
НАТУРА ТЕРАПИ МЕГА МУЛТИВИТАМИНИ разтвор 500 мл
ЕКО МЕДИКА WELL3 СИРОП 500 мл
ПАНКРЕТОЛ ТИНКТУРА 50 мл ЕЛИС ХЕРБС
МАТИСЪН КОПРИВА прах 200 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Коприва
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Задушени телешки кюфтенца в пикантен сос с мед и сусам
- Сочни пържени кюфтета с чесън и мляко
- Печени кюфтета с розмарин и чесън
- Иракски пържени кюфтета с телешко месо (Uroog)
- Пържени кюфтета с кашкавал и домати
- Кюфтета с моцарела в доматен сос
Коментари към Кюфтенца от коприва