Кюфтенца от коприва

Необходими продукти:
връзка листа прясна коприва
2 яйца
2-3 с. л. прясно мляко
сол
масло или олио
Начин на приготвяне:
Измийте копривата със студена вода и след това я попарете с вряла. Отцедете с помощта на гевгир и нарежете с нож на ситно.
Разбийте яйцата в купа с помощта на вилица и добавете малко мляко. Смесете копривата с яйцата и сложете сол на вкус.
Нагорещете малко масло или олио в тиган. С лъжица загребвайте от получената смес и изсипвайте в мазнината. Пържете кюфтенцата по 2-3 минутки от всяка страна.
Горещи са много вкусни.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АКВАФИКС тинктура 100 мл БИОТИКА
БАЛЕВСКИ И КИРОВ БРАШНО ОТ ШИПКИ И КОПРИВА 250 г
ФИЗАЛИС ЧАЙ УРИНАРЕН ТРАКТ филтър * 20
ПЛАНЕТ ПАЛЕО КОЛАГЕН КОМПЛЕКС ЗА СТАВИ 175 г
МИЛВА ШАМПОАН ЗА КОСА С КОПРИВА 200 мл
БИЛКОВА СМЕС №15 200 г ЗДРАВНИЦА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
- Копривата като средство за отслабване
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Коприва
- Направете си тинктура от коприва за борба с анемията и насърчаване на имунитета
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Кюфтета с картофи в сметанов сос
Коментари към Кюфтенца от коприва