Кюфтенца от коприва

Необходими продукти:
връзка листа прясна коприва
2 яйца
2-3 с. л. прясно мляко
сол
масло или олио
Начин на приготвяне:
Измийте копривата със студена вода и след това я попарете с вряла. Отцедете с помощта на гевгир и нарежете с нож на ситно.
Разбийте яйцата в купа с помощта на вилица и добавете малко мляко. Смесете копривата с яйцата и сложете сол на вкус.
Нагорещете малко масло или олио в тиган. С лъжица загребвайте от получената смес и изсипвайте в мазнината. Пържете кюфтенцата по 2-3 минутки от всяка страна.
Горещи са много вкусни.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ДЕХИДРО ФИЛТЪР * 120
БИЛКОВИТА БИЛКОВА СМЕС ПРИ МАТОЧНИ КРЪВОТЕЧЕНИЯ 160 г
ПИЕР КАРДЕН ШАМПОАН HERBAL ВЪЗСТАНОВЯВАЩ 750 мл
БИОКЕЪР КВЕРЦЕТИН КОМПЛЕКС капсули * 90
ГРЕВИЯ УРИНАР АКТИВИТИ капсули * 30
ВЕГАВЕРО КОМПЛЕКС ЗА ПРОСТАТА капсули * 180
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Копривата като средство за отслабване
- Защитете растенията от листни въшки с коприва
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Коприва
- Лекувайте вътрешно разширените вени със запарка от коприва
- Използвайте коприва за предотвратяване на косопада и заздравяване на косата
- Кюфтенца от еленско месо в пикантен доматен сос
Коментари към Кюфтенца от коприва