Кюфтенца от коприва

Необходими продукти:
връзка листа прясна коприва
2 яйца
2-3 с. л. прясно мляко
сол
масло или олио
Начин на приготвяне:
Измийте копривата със студена вода и след това я попарете с вряла. Отцедете с помощта на гевгир и нарежете с нож на ситно.
Разбийте яйцата в купа с помощта на вилица и добавете малко мляко. Смесете копривата с яйцата и сложете сол на вкус.
Нагорещете малко масло или олио в тиган. С лъжица загребвайте от получената смес и изсипвайте в мазнината. Пържете кюфтенцата по 2-3 минутки от всяка страна.
Горещи са много вкусни.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
УЛТИМАТ ПРОСТЕЙТ капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА КОПРИВА 100 мл
ШАМПОАН ПРОТИВ КОСОПАД С КОФЕИН, АРНИКА И КОПРИВА 250 мл АУРИМЕТРИЯ
ЛОВ ПАУЪР ЗА ЖЕНИ ДОЗИ 10 г * 3
ВИ-ШЕЙП ГОЛД ТЕСТО AM/PM ФОРМУЛА 2 * 90 таблетки
ИМУНО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Червена мъртва коприва
- Запеканка с прясно мляко, яйца и коприва
- Коприва
- Коприва – състав, полезни свойства и странични ефекти
- Кюфтенца от макарони и кашкавал
- Телешки кюфтета с плънка от яйца и кашкавал в млечна панировка
- Направете си тинктура от коприва за борба с анемията и насърчаване на имунитета
- Намалете пикочната киселина в ставите с чай от коприва
- Супа от коприва с картофи
- Копривата като средство за отслабване
Коментари към Кюфтенца от коприва