Задушени кюфтета с тиква
Необходими продукти:
200 грама сурова тиква
500 грама кайма смес
1 средна глава лук
1-2 скилидки чесън
1 филия бял хляб
1 яйце
5 супени лъжици прясно мляко
5 супени лъжици брашно
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Намокрете хляба с прясното мляко, тиквата настържете, лука обелете и смелете с помощта на блендер или настържете, същото направете и със скилидките чесън.
Прибавете всички подготвени продукти към каймата, омесете я и приберете в хладилника за час.
След това оформете кюфтета от нея и ги запържете от двете страни за няколко минути. Прехвърлете в тенджера, налейте малко вода и нека се задушават около 20 минути.
Добър апетит!
Снимка: ideales.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОХЕРБА ФОРМУЛА ЗА ПРОСТАТА капсули * 100
ТЕРАНОВА КОМПЛЕКС МАГНЕЗИЙ капсули 100 мг * 50
ПРОСТАТИН таблетки * 120 ТОШКОВ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТИКВА И МОРКОВИ 190 г
МЕНФЛОДЕН капсули * 20 ВИТАСЛИМ ИНОВЕ
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Телешки кюфтенца с магданоз на фурна
- Тиквени бисквитки с орехи
- Пшенични кюфтета с плънка от кайма, орехи и доматено пюре
- Яхния от кюфтета с картофи (Кюфтета по чирпански)
- Тиква, Кюрбисия
- Кюфтенца от броколи с чушка, моркови и спанак
- Елиминирайте чревните паразити с масло от тиквени семки
- Спаначени кюфтенца със сирене крема
- Татарски кюфтета с кисели краставички и кашкавал
Коментари към Задушени кюфтета с тиква