Задушени кюфтета с тиква

Необходими продукти:
200 грама сурова тиква
500 грама кайма смес
1 средна глава лук
1-2 скилидки чесън
1 филия бял хляб
1 яйце
5 супени лъжици прясно мляко
5 супени лъжици брашно
черен пипер и сол на вкус
Начин на приготвяне:
Намокрете хляба с прясното мляко, тиквата настържете, лука обелете и смелете с помощта на блендер или настържете, същото направете и със скилидките чесън.
Прибавете всички подготвени продукти към каймата, омесете я и приберете в хладилника за час.
След това оформете кюфтета от нея и ги запържете от двете страни за няколко минути. Прехвърлете в тенджера, налейте малко вода и нека се задушават около 20 минути.
Добър апетит!
Снимка: ideales.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФЕМИНХЕЛП таблетки * 56
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от месо
- Тиква, Кюрбисия
- Кюфтeта в патладжан (Ислим кебап)
- Печени тиквени пръчици с подправки
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Кюфтета с моцарела в доматен сос
- Кашкавалени кюфтета със сирена и млечен сос
- Кюфтенца от извара и кашкавал
- Сочни бирени кюфтенца с кашкавал
- Лучени кюфтенца с картофи и чесън
- Подсилете имунитета си с тиква и зелен боб
Коментари към Задушени кюфтета с тиква