Купички от франзела, пълни с риба и запечени с кашкавал
Необходими продукти:
500 грама филе от морска риба
500 милилитра прясно мляко
1 франзела
1 глава лук
150 грама кашкавал
нарязан пресен магданоз или копър на вкус
150 грама майонеза
сол и черен пипер на вкус
зехтин
Начин на приготвяне:
Нарежете ситно филето и лука, кашкавала настържете. Смесете тези продукти, като оставите малко от кашкавала за поръсване. Прибавете ситно нарязани зелени подправки по избор, сол и черен пипер на вкус, майонезата и разбъркайте.
Нарежете франзелата на кръгчета с височина около 3,5 сантиметра. Потопете всяко в прясното мляко, след това отстранете вътрешността. Ще получите хлебни купички, които напълнете с рибената смес.
Поръсете със заделения кашкавал, украсете с копър или магданоз и подредете в подмазана със зехтин тава.
Изпечете предястието във фурната при 200 градуса за 25 минути.
Добър апетит!
Снимка: naskorujuruku.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
НАТРОЛ ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90
СУИДИШ НУТРА РИБЕН КОЛАГЕН 5 000 мг течна формула 500 мл
ОМЕГА 3 RX МИНИ капсули 500 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РИБЕНО МАСЛО капсули * 90 GNC
РИБЕН КОЛАГЕН 300 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Морски костур с горчица в орехова панировка
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Осоляване на риба и месо. Технологията (риба)
- Хек по гръцки
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
Коментари към Купички от франзела, пълни с риба и запечени с кашкавал