Франзела с плънка от пилешко, гъби и кашкавалено покритие
Необходими продукти:
2 франзели
1 брой пилешки гърди
200 грама печурки
3 домата
1 глава лук
250 грама заквасена сметана
кашкавал
магданоз
черен пипер
сол
Начин на приготвяне:
Нарежете ситно пилешките гърди, гъбите и лука, след което ги изпържете до готовност. Подправете и добавете заквасената сметана. Нека комбинацията кипне и свалете от котлона.
Разрежете франзелите на две и отстранете вътрешна част. Напълнете останалото с готовата смес и поставете във форма, покрита с фолио. Съединете двете части или издълбайте меката част, запазвайки формата на хляба.
Поръсете с едро настърган кашкавал, украсете с резени домати, парченца гъби, накълцани зелени подправки и изпечете за 20 минути във фурната при 200 градуса.
Добър апетит!
Снимка: vkusno.mirtesen.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон
- Ароматна запечена франзела с подправки, масло и кашкавал
- Бързи пици от багети
- Бърза пица Маргарита с франзела
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Пресен чесън на жар със сос от печени зеленчуци и франзела с масло
- Запечена франзела със сирене и чесън
- Пълнена франзела с пилешко и гъби
- Виенска франзела
- Купички от франзела, пълни с риба и запечени с кашкавал
Коментари към Франзела с плънка от пилешко, гъби и кашкавалено покритие