Бърза пица Маргарита с франзела

Необходими продукти:
1 франзела
500 грама кайма
350 грама консервирани домати в собствен сок
250 грама моцарела
връзка босилек
олио
Начин на приготвяне:
Най-добре е да използвате говежда кайма или смес от свинска и пилешка. Изпържете я за 5-8 минути, прибавете доматите и нека комбинацията къкри около 15 минути, докато се изпари течността.
Разрежете франзелата на две части по дължина и отстранете меката част. Получените две "лодки" изсушете във фурната за 2-3 минути.
Моцарелата нарежете на кубчета, босилека накълцайте ситно.
Разпределете каймата в хлебните основи, сложете и моцарелата, поръсете с босилек и запечете пицата за 5 минути.
Добър апетит!
Снимка: lifehacker.ru
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Пици
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да използваме плоча за пица
- Джоб пица с кори за лазаня
- Бърза пица на тиган
- Пълнена франзела с чеснов крем, маслини и бекон
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Пица с аспержи, чесън и сирене
- Пица с цели яйца, кашкавал и бекон
- Пица Диабло
- Бързо тесто за пица с мед
Коментари към Бърза пица Маргарита с франзела