Коледен венец от сирена с чесън

Необходими продукти:
топено сирене (твърдо)
кашкавал
яйца (сварени и сурови)
чесън
майонеза
брашно
зелен лук, магданоз или друга зелена подправка
олио за пържене
количеството на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желаната големина на салатата Коледен венец
Начин на приготвяне:
Белите топчета
Настържете топеното сирете, към него прибавете нарязан на ситно чесън на вкус, настърганите яйца. От сместа оформете малки топчета, които оваляйте в настърган на ситно кашкавал.
Зелените топчета
Комбинирайте същите съставки, а готовите топчета оваляйте в ситно нарязан магданоз, зелен лук или друга подходяща зелена подправка.
Кафявите топчета
Тях направете от настърган кашкавал, смесен с майонеза и сурови яйца. Оваляйте в брашно и изпържете в нагорещена мазнина.
Остава само да "сплетете" коледния венец и да декорирате по избор.
Добър апетит и Весели празници!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИНО ДАРОБАС ТЕМПРАНИО ЧЕРВЕНО реколта 2008 год. 750 мл.
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пълнени смокини със сирене, мед и орехи
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Как се прави краве сирене и какви ползи за здравето има
- Мариновано овче сирене с босилек
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Салата със смокини, синьо сирене и ядки
- Тутманик
Коментари към Коледен венец от сирена с чесън