Коледен венец от сирена с чесън

Необходими продукти:
топено сирене (твърдо)
кашкавал
яйца (сварени и сурови)
чесън
майонеза
брашно
зелен лук, магданоз или друга зелена подправка
олио за пържене
количеството на продуктите определете според вкусовите си предпочитания и желаната големина на салатата Коледен венец
Начин на приготвяне:
Белите топчета
Настържете топеното сирете, към него прибавете нарязан на ситно чесън на вкус, настърганите яйца. От сместа оформете малки топчета, които оваляйте в настърган на ситно кашкавал.
Зелените топчета
Комбинирайте същите съставки, а готовите топчета оваляйте в ситно нарязан магданоз, зелен лук или друга подходяща зелена подправка.
Кафявите топчета
Тях направете от настърган кашкавал, смесен с майонеза и сурови яйца. Оваляйте в брашно и изпържете в нагорещена мазнина.
Остава само да "сплетете" коледния венец и да декорирате по избор.
Добър апетит и Весели празници!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Как влияят млякото и сиренето на чревното здраве
- Как се прави котидж сирене и за какво е полезно
- Тутманик
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Хапки от крема сирене и кашкавал със сушени домати и орехи
- Мус от крема сирене с краставици и копър
- Козето сирене – особено полезна храна
- Как да махнем неприятния дъх от масло, сирене или извара?
- Запечено сирене с лук и домати
Коментари към Коледен венец от сирена с чесън