Кокосови сладки, потопени в шоколад

Необходими продукти:
- 3/4 чаена чаша кондензирано мляко
- 1/4 чаена лъжица бадемов екстракт
- 1 1/2 чаена лъжица ванилия - течна
- 1/4 чаена лъжица сол
- 1 белтък
- 3 чаени чаши кокосови стърготини
- 1 шоколад, разтопен
Начин на приготвяне:
Загрейте фурната 175 градуса.
Комбинирайте кондензираното мляко с бадемовия и ваниловия екстракти, солта и белтъка. Прибавете 2 1/3 чаени чаши стърготини и разбъркайте добре. Оформете топчета с помощта на лъжица за сладолед. Оваляйте ги в останалите кокосови стърготини и подредете в тава, застлана със силиконова подложка или хартия за печене.
Изпечете ги за 20 минути, докато леко порозовеят. Охладете напълно за 20 минути.
Разтопете шоколада на водна баня. Охладете го за 4 минути, след което потопете долния край на сладките в него.
Подредете ги с шоколада надолу върху пергаментова хартия. Охладете напълно преди да сервирате. Може да ги приберете с листа за няколко минути в хладилник, за да стегнат по-бързо. Внимателно отлепете сладките от хартията и ги поднесете.
allrecipes.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КНААН САПУН С ЧЕРЕН КИМИОН 100 гр.
САНТЕ ДУШ ГЕЛ ЗА ТЯЛО БИО КОКОС И ВАНИЛИЯ 500 мл
КОКОСОВО МАСЛО ПРЕМИУМ 300 мл NATURE'S WAY
СИЙСТАРС КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ ШОКОЛАД С ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 75 мл
РУМИ ИЛИЕВА БАЛСАМ ЗА УСТНИ ГЛОУ 4,3 мл
МАЙ ОРГАНИКА СКРАБ ЗА ТЯЛО С КОКОС 250 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Десерти
- Бонбони и дребни сладки
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Лесни двойни сладки с малинов пълнеж
- Млечен кокосов кекс
- Лесен кокосов сладкиш
- Трипластов десерт с шоколад, кокос и орехи
- Лесен сладкиш с кокосови стърготини и ябълки
- Хрупкави масленки с орехи и ванилия
Коментари към Кокосови сладки, потопени в шоколад