Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Киш Капрезе

Киш Капрезе

Киш Капрезе - изображение

Необходими продукти:


  • 200 грама чери домати, нарязани
  • 8-10 свежи листенца босилек, нарязани ситно
  • 1 чаена чаша настъргана моцарела
  • готова кора за пай
  • 50 грама настърган пармезан
  • 2 големи яйца
  • 1 чаена чаша заквасена сметана
  • сол и черен пипер


Начин на приготвяне:


Загрейте фурната на 180 градуса. Почистете доматите от семената и ги подсушете. Пригответе тавичка за пай, покрийте я с кората и притиснете ръбовете.

Комбинирайте доматите, нарязаните листенца босилек, моцарелата и разпределете върху основата. В купа разбийте яйцата със заквасената сметана и подправете със сол, черен пипер на вкус.

Залейте доматената плънка и поръсете с пармезан. Изпечете киша за 45-50 минути и охладете за половин час. Разрежете, поднесете и се насладете на финия и нежен вкус.

киш капрезе

Бон Апети!

За framar.bg: Русиана Михайлова

Източник: www.thelifejolie.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ С РЕЦЕПТАТА

КОМЕНТАРИ КЪМ РЕЦЕПТАТА

РЕЦЕПТАТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияРецептиСнимкиХрани и ястияЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитноИсторияБотаникаАлтернативна медицинаДиетиХранене при...