Кифлички с локум

Необходими продукти:
200 грама масло
200 грама сметана
3 ч. брашно
рахат локум
Начин на приготвяне:
Разтопете маслото, охладете го. Прибавете сметаната и брашното към него, замесете тесто. Разделете го на 5 части оставете да "почине" около 30 минути. След това разточете всяка от частите и нарежете на триъгълници. Сложете локума върху широката част и навийте, за да получите рулце (кифличка). Печете до готовност.
Готовите локумки поръсете с пудра захара и поднесете.
Да ви е сладко!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАСТИХА ЛОКУМ 340 г
НовХРИСТИНА МАСАЖНО МАСЛО ЯГОДА, СМЕТАНА И ШАМПАНСКО 150 мл
SPEICK МЕЛОС НАТУРАЛЕН САПУН СЪС СМЕТАНА 100 г
ХРИСТИНА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЯГОДА, ШАМПАНСКО И СМЕТАНА 500 мл
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С БРОКОЛИ И СМЕТАНОВ СОС И РИБА 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Тутманик
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Как правилно да замразим различните видове тесто
- Бързи питки без месене
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Хрупкави домашни солети
- Диета с ниско съдържание на мазнини
- Хлебен пудинг
- Сметанов сос Алфредо с пармезан и масло за паста
- Домашно парено тесто
Коментари към Кифлички с локум