Кашкавалки с кисело мляко
Необходими продукти:
250 грама кисело мляко
250 грама кашкавал
1/2 чаена лъжица сол
2/3 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
2 чаени чаши брашно
Начин на приготвяне:
Изсипете киселото мляко в дълбока купа, към него прибавете содата, солта и захарта. Разбъркайте старателно и оставете за 5 минути. След това добавете настъргания на едро кашкавал, брашното и замесете еднородно тесто.
Разделете го на 3 части и разточете всяка от тях. Изпечете в тиган, без мазнина, докато се зачервят от едната страна на средна температура. Когато обърнете от другата страна, не затваряйте съда с капака.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ FUNNY FACES 4 ЦВЯТА 116 г 6606020047
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ КУКИНГ ТАЙМ 8 ЦВЯТА 59 г 6606020048
МИЛАН ИНСТРУМЕНТИ И ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ ICE CREAM AND WAFFLES 6 ЦВЯТА 59 г 6606020049
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 16 ЦВЯТА 30 г 6606020050
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ 10 ЦВЯТА 85 г 6606020020
МИЛАН ТЕСТО ЗА МОДЕЛИРАНЕ С БЛЕСТЯЩ ЕФЕКТ 5 ЦВЯТА 142 г 6606020021
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Кисело зеле - кулинарна традиция и народен лек
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Мляко от тиквени семки – хранителен състав и ползи за здравето
- Как правилно да замразим различните видове тесто
Коментари към Кашкавалки с кисело мляко