Кашкавалки с кисело мляко
Необходими продукти:
250 грама кисело мляко
250 грама кашкавал
1/2 чаена лъжица сол
2/3 чаена лъжица сода
1 чаена лъжица захар
2 чаени чаши брашно
Начин на приготвяне:
Изсипете киселото мляко в дълбока купа, към него прибавете содата, солта и захарта. Разбъркайте старателно и оставете за 5 минути. След това добавете настъргания на едро кашкавал, брашното и замесете еднородно тесто.
Разделете го на 3 части и разточете всяка от тях. Изпечете в тиган, без мазнина, докато се зачервят от едната страна на средна температура. Когато обърнете от другата страна, не затваряйте съда с капака.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЛАКТАНА БИО 1 600 г
АПТАМИЛ ADC 400 г
НОВАЛАК 2 6-12 месеца 400 г
МАТИСЪН СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН SPORT ВКУС ВАНИЛИЯ прах 450 г
АПТАМИЛ 3 ПРОНУТРА 800 г
ЛАКТАНА БИО 2 600 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
- Тутманик
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Ябълкова пита с кисело мляко
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Опасни взаимодействия между храни и лекарства
- Козе мляко – хранителен състав, ползи за здравето и странични ефекти
Коментари към Кашкавалки с кисело мляко