Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)
 
    Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене
- 400 грама доматен сос от консерва (сос за пица)
- 1/3 глава лук, нарязана на ситно
- 2 чаени чаши настъргана зряла моцарела
- 150 грама маслини без костилка, нарязани
- 100 грама пеперони, нарязани на филийки
Начин на приготвяне:
В стъклена огнеупорна тавичка сложете доматения сос, а отгоре нарежете крема сиренето.
Поръсете с нарязания лук и половината моцарела. Следва да добавите колбаса и маслините. Завършете с останалата моцарела и печете 25 минути на 180 градуса.
Сервирайте дипа топъл с крекери или брускети.
Източник: 
                            
                                                thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да използваме плоча за пица
- Джоб пица с кори за лазаня
- Бърза пица без месене
- Пица с шоколад
- Бърза пица на тиган
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Домашно пълнозърнесто тесто за пица
- Калцоне от готово тесто с колбас, лук и сирена
- Бързо тесто за пица с мед





Коментари към Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)