Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)

Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене
- 400 грама доматен сос от консерва (сос за пица)
- 1/3 глава лук, нарязана на ситно
- 2 чаени чаши настъргана зряла моцарела
- 150 грама маслини без костилка, нарязани
- 100 грама пеперони, нарязани на филийки
Начин на приготвяне:
В стъклена огнеупорна тавичка сложете доматения сос, а отгоре нарежете крема сиренето.
Поръсете с нарязания лук и половината моцарела. Следва да добавите колбаса и маслините. Завършете с останалата моцарела и печете 25 минути на 180 градуса.
Сервирайте дипа топъл с крекери или брускети.
Източник:
thespruceeats.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Как да използваме плоча за пица
- Джоб пица с кори за лазаня
- Бърза пица на тиган
- Мини пици от багета с кашкавал, чушки и маслини
- Пица с аспержи, чесън и сирене
- Пица с цели яйца, кашкавал и бекон
- Пица Диабло
- Бързо тесто за пица с мед
- Здравословен веган дип с нахут
Коментари към Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)