Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)
Необходими продукти:
- 220 грама крема сирене
- 400 грама доматен сос от консерва (сос за пица)
- 1/3 глава лук, нарязана на ситно
- 2 чаени чаши настъргана зряла моцарела
- 150 грама маслини без костилка, нарязани
- 100 грама пеперони, нарязани на филийки
Начин на приготвяне:
В стъклена огнеупорна тавичка сложете доматения сос, а отгоре нарежете крема сиренето.
Поръсете с нарязания лук и половината моцарела. Следва да добавите колбаса и маслините. Завършете с останалата моцарела и печете 25 минути на 180 градуса.
Сервирайте дипа топъл с крекери или брускети.
Източник:
thespruceeats.com
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Как да използваме плоча за пица
- Пухкаво тесто за пици без яйца
- Домашна пица с наденица и сирена
- Хрупкава двойна пица на тиган
- Пица с шоколад
- Здравословна черна пица
- Пица с аспержи, чесън и сирене
- Дип с черен боб
- Лахмаджун/ламаджо (арабска пица) с агнешка кайма
- Пица с блат от качамак и плънка от бекон, лук и сирене
Коментари към Кашкавален дип с маслини и пеперони (пица дип)