Дип от тиква с чесън и босилек

Необходими продукти:
300 грама обелена и почистена от семената тиква
1 супена лъжица доматено пюре
1 супена лъжица растително олио
2 скилидки счукан чесън
1 супена лъжица червен пипер
1/3 чаена лъжица черен пипер
1 чаена лъжица сух босилек
1 чаена лъжица сол (без връх)
щипка захар
Начин на приготвяне:
Сварете тиквата до омекване, отцедете водата и намачкайте на пюре (може да използвате блендер). Прибавете останалите съставки и разбъркайте всичко добре. Получения дип може да поднесете със зеленчуци или като намажете с него филия хляб.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АКСИВЕН МУЛТИВИТАМИНИ С ПРОБИОТИЦИ И ЖЕНШЕН таблетки * 60
ПЕДИАКИД ФИТОВЕРМИЛ сироп 125 мл
ЦАРСКИ БИЛКИ ЗА ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА 250 мл
БИЛКОВА СМЕС №24 200 г ЗДРАВНИЦА
ХЕРБАЛКАН ЧАЙ ДЕТОКС 150 г
БИОВЕА БОСИЛЕК капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Други сосове и подправки
- Как да излекувате гъбичките по ноктите за седмица с чесън
- Домашно лечение на синузит с чесън и мед
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Масло от чесън - ползи и употреба
- Сос от печени домати с чесън и босилек
- 5 вреди от честото консумиране на чесън
- Семена от босилек срещу запек и храносмилателни нарушения
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Пържени чушки с чесън и магданоз
Коментари към Дип от тиква с чесън и босилек