Картофи с кашкавалена плънка
Необходими продукти:
картофено пюре
1 яйце
галета
кашкавал (нарязан на кубчета или настърган)
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Смесете картофеното пюре с яйцето, сложете сол и пипер на вкус. Загребете от сместа с лъжица, в средата сложете от кашкавала и оформете топка. Сгорещете олиото и в него изпържете топчетата, които предварително сте оваляли в галета. Пържете до образуването на златистокафява коричка. След това подредете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПИЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МЛЯКО 190 г
ХИП ПЮРЕ БИО ДОМАТИ И КАРТОФИ С ПИЛЕШКО МЕСО 220 г 6510
СЛАДЪК КАРТОФ прах 200 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ РИБА ХЕК С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
ХИП ПЮРЕ КАРТОФИ С КОПЪР И ЗАЕШКО МЕСО 190 г 6173
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Картофени соленки със сирене, орехи и кимион
Коментари към Картофи с кашкавалена плънка