Картофи с кашкавалена плънка

Необходими продукти:
картофено пюре
1 яйце
галета
кашкавал (нарязан на кубчета или настърган)
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Смесете картофеното пюре с яйцето, сложете сол и пипер на вкус. Загребете от сместа с лъжица, в средата сложете от кашкавала и оформете топка. Сгорещете олиото и в него изпържете топчетата, които предварително сте оваляли в галета. Пържете до образуването на златистокафява коричка. След това подредете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Как да си захванем роза с помощта на суров картоф?
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Намалете високата температура със суров картоф
- Сладък картоф
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Пилешко филе с картофи и гъби, запечени със сметана и майонеза
- Картофена диета за отслабване – същност, варианти и предимства
- Картоф
Коментари към Картофи с кашкавалена плънка