Картофи с кашкавалена плънка
Необходими продукти:
картофено пюре
1 яйце
галета
кашкавал (нарязан на кубчета или настърган)
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Смесете картофеното пюре с яйцето, сложете сол и пипер на вкус. Загребете от сместа с лъжица, в средата сложете от кашкавала и оформете топка. Сгорещете олиото и в него изпържете топчетата, които предварително сте оваляли в галета. Пържете до образуването на златистокафява коричка. След това подредете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ХИП ПЮРЕ МОРКОВИ И КАРТОФИ С АГНЕШКО МЕСО 190 г 6123
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ КАРТОФИ, МОРКОВИ И ОВЕСЕНИ ЯДКИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ПУЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И МОРКОВИ 190 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Картофи със сос бешамел и кашкавал на фурна
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Тиквички на фурна с домати и картофи
- Сладък картоф
- Супа от коприва с картофи
- Картоф
Коментари към Картофи с кашкавалена плънка