Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Тестени изделия Разни Картофен хляб с лук

Картофен хляб с лук

от 04 март 2015г., обновено на 14 ное 2019г.
Картофен хляб с лук - изображение
  • Инфо
  • Продукти
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Продукти
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 яйце
  • 1 1/4 чаени чаши вода
  • 2 супени лъжици олио
  • 1 чаена лъжица лимонов сок
  • 3/4 чаена чаша картофено пюре
  • 3 чаени чаши пшенично брашно
  • 1,5 чаена лъжица сол
  • 2 супени лъжици захар
  • 1/4 чаена лъжица бял пипер
  • 1/4 чаена чаша нарязан зелен или стар лук
  • 2 чаени лъжици мая

Посочените количества са измервани с чаена чаша с вместимост 230 милилитра.

Начин на приготвяне:

Изсипете продуктите в съда на хлебопекарната и включете уреда за час и половина на функция "тесто". След това разделете тестото на 2 части, омесете за кратко и придайте форми на хляб. Сложете ги в тава, покрийте с кърпа и оставете така за 20 минути.

Направете разрези по повърхността на двата хляба и изпечете в продължение на 40-60 минути (в зависимост от фурната ви), докато се зачервят.

Добър апетит!

Още по темата:
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Бърза пица от хляб с колбас, гъби и маслини Бърза пица от хляб с колбас, гъби и маслини
  • Гнездо от хлебче с шунка, яйце и кашкавал Гнездо от хлебче с шунка, яйце и кашкавал
  • Сухари с чесън и пармезан Сухари с чесън и пармезан
5.0/5 1 оценка

Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА

НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС
29.24лв. / 14.95 €

НИКОЙ НЕ Е ПО-ГОЛЯМ ОТ ХЛЯБА - РАЛИЦА ИЛИЕВА, ИЛИАН ИЛИЕВ - ХЕРМЕС

Нов

Коментари към Картофен хляб с лук

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Картофен хляб с лук
    www.framar.bg 
    на 17 November 2025 в 09:20
    Коментирайте "Картофен хляб с лук"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Тестени изделия
  • Разни
  • Ръжен хляб – състав, здравословни ползи и недостатъци
  • Пълнен хляб с чесново масло и кашкавал
  • Двуседмична диета с хляб
  • Печени чеснови филийки със зехтин и ароматни подправки
  • Царевичен хляб с мляко за хлебопекарна
  • Рецепти за домашен селски хляб (с хрупкава коричка и с подправки)
  • Какъв хляб да ядем – бял, пълнозърнест или с квас
  • Пълнен хляб със зеленчуци и сметанов сос с чесън
  • Класическа рецепта за чабата
  • Хляб с просо, слънчогледови семена и мед
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Две роботизирани системи започнаха работа в УМБАЛ "Каспела"Две роботизирани системи започнаха работа в УМБАЛ "Каспела"

Две роботизирани системи започнаха работа в УМБАЛ "Каспела"

от 17 ное 2025г.Прочети повече
РетинобластомРетинобластом

Ретинобластом

от 16 ное 2025г.Прочети повече
ЛипосаркомЛипосарком

Липосарком

от 14 ное 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 16 дни, 22 часа и 17 мин.

Гадене и лека болка сред преглед при гинеколог

преди 26 дни, 18 часа и 30 мин.
Всички

АНКЕТА

Засегнати ли сте от заболяването диабет?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ХАРУХАРУ УОНДЪР МАСЛО ЗА ЛИЦЕ ОТ ЧЕРЕН ОРИЗ 30 мл

МАСИЛ БАЛСАМ ЗА УВРЕДЕНА КОСА С ПРОТЕИНИ БЕЗ ОТМИВАНЕ 180 мл

ДЕЙЛИС АМПУЛА ЗА ЛИЦЕ С ВОЛЮФИЛИН И ПЕПТИДИ 21 мл

СУ СКИН ВИТАМИН U СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ 60 мл

АКЛИЕФ крем 75 г

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

СИНУЛАН ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 09:19:19

БЕТАСЕРК диспергиращи таблетки 24 мг * 20 МАЙЛАН

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 17 ное 2025г. в 09:16:09

СИНУЛАН ФОРТЕ таблетки * 30 ВАЛМАРК

Коментар на: Иванова от 15 ное 2025г. в 12:29:49

БЕТАСЕРК диспергиращи таблетки 24 мг * 20 МАЙЛАН

Коментар на: Милена от 15 ное 2025г. в 11:09:42

ДОКСИЦИКЛИН диспергиращи таблетки 100 мг * 20 СТАДА

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 14 ное 2025г. в 18:18:58
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival