Картофени крокети с плодове и сусам

Необходими продукти:
500 грама картофи
125 грама нарязани глазирани плодове
125 грама оризово брашно
50 грама кафява захар
50 грама сусамово семе (леко изпечено)
олио за пържене
Начин на приготвяне:
Сварете картофите, докато омекнат, отцедете от водата и обелете. Намачкайте и добавете на части брашното и захарта. След това изсипете в сместа нарязаните плодове и разбъркайте добре. Оформете топчета (ръцете ви трябва да бъдат влажни), оваляйте в сусамовото семе и ги изпържете в нагорещено олио до златистокафяво. Подредете върху хартия, за да се отцеди излишната мазнина и поднесете горещи.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ПАЛМЪРС ОЛИО ЗА ТЯЛО 150 мл
МАКЕДА БОТАНИКС ОЛИО ПРИ КОСОПАД 30 мл
БОТАЛАЙФ МАСЛО ЗА МАСАЖ 50 мл
ЛАДРОМЕ РОЛ ОН С ЕТЕРИЧНИ МАСЛА УМСТВЕНА ЕНЕРГИЯ 10 мл
НовЧЕРЕН СУСАМ 100 гр. ЗДРАВНИЦА
РЕВУЛЗОФИТ БИЛКОВ КРЕМ 35 мл ПАШКУЛЕВ
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Сусамов тахан - ползи за здравето и приложение
- Лилави картофи - състав и полезни свойства
- Намалете високата температура със суров картоф
- Кактус
- Сладък картоф
- Картофи - полезни свойства и рискове за здравето
- Полезни свойства и приложения на картофите
- Сусам
- Как цели плодове се побират в бутилка?
- Супа от коприва с картофи
Коментари към Картофени крокети с плодове и сусам