Карамелени бутерки с орехи

Необходими продукти:
220 грама бутер тесто
1 чаена чаша карамелен топинг
100 грама орехи (или пеканов орех)
25 грама масло
Начин на приготвяне:
Смелете орехите.
Сложете маслото във форма с размери 33 х 22 сантиметра и поставете във фурната, за да се разтопи при 190 градуса.
След това поръсете дъното на съда с орехите и върху тях разпределете карамеления топинг. Разбъркайте старателно.
Тестото навийте на руло (дългата страна), което разрежете на 12 парчета. Подредете ги в тавата с "шева" надолу и изпечете за 20-25 минути (градусите да останат 190).
Готовите бутерки извадете от тавата, обърнете с карамелената част нагоре и поднесете.
Добър апетит!
Снимка: russianfood.com
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Тестени изделия
- Разни
- Солени бутерки с шунка, кашкавал и спанак
- Кулинарни шедьоври от бутер тесто
- Спираловидни бутер солети с пармезан и подправки
- Яйца с бекон, кашкавал и гъби в бутер тесто
- Бутерки със спанак, сирене и чесън
- Бутерки с яйчен крем и пудра захар
- Вити бутер банички с шоколад
- Мини пици калцоне с бутер тесто
- Бутер кошнички с плънка от пилешко, гъби, лук и кашкавал
- Бутерки с козе сирене, песто и домати
Коментари към Карамелени бутерки с орехи