Индонезийско кафе със сироп от джинджифил

Необходими продукти (за 1 чаша):
1 еспресо
50 милилитра кокосово мляко (може да замените с краве, но вкусът ще се промени)
3 супени лъжици сироп от джинджифил
натрошен лед
За сиропа:
2 чаени чаши пресен джинджифил
2 чаени чаши вода
2 чаени чаши захар
Начин на приготвяне:
Направете сиропа. Обелете джинджифила, нарежете на парчета, сложете го в тенджера, изсипете захарта и налейте водата. Поставете съда на силен огън и нека сместа кипне. След това намалете температурата, варете съдържанието в продължение на 40 минути. За това време сиропът ще се сгъсти и ще намали обема си 2 пъти.
Когато изстине, махнете парчетата джинджифил и прелейте течността в удобен съд. Съхранява се в хладилник.
Сварете кафето и го налейте в чаша с натрошен лед. Добавете сиропа от джинджифил и кокосовото мляко.
Разбъркайте, налейте в чаша и се радвайте на освежаващия вкус!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС ЗЛАТНО МЛЯКО прах 270 гр.
КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ 2 в 1 * 10 БИГ - АКТИВ
АМИКС УЕЙ ПРО ФЮЖЪН ПРОТЕИН ОВКУСЕН 2300 г
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА САПУН С КАФЕ И МЕНТА 120 г
СКОТИШ ФАЙН ЛАЙТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75 мл
МАТИСЪН КЕФИР (ЛИОФИЛИЗИРАН) 130 мг капсули * 60 МТ2350
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Как да изгорим мазнините с канела и джинджифил
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- Кокосови сладки от три продукта
- Кокос (кокосов орех) - полезни и вредни свойства
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
- Ползи и вреди на прясното краве мляко
Коментари към Индонезийско кафе със сироп от джинджифил