Индонезийско кафе със сироп от джинджифил

Необходими продукти (за 1 чаша):
1 еспресо
50 милилитра кокосово мляко (може да замените с краве, но вкусът ще се промени)
3 супени лъжици сироп от джинджифил
натрошен лед
За сиропа:
2 чаени чаши пресен джинджифил
2 чаени чаши вода
2 чаени чаши захар
Начин на приготвяне:
Направете сиропа. Обелете джинджифила, нарежете на парчета, сложете го в тенджера, изсипете захарта и налейте водата. Поставете съда на силен огън и нека сместа кипне. След това намалете температурата, варете съдържанието в продължение на 40 минути. За това време сиропът ще се сгъсти и ще намали обема си 2 пъти.
Когато изстине, махнете парчетата джинджифил и прелейте течността в удобен съд. Съхранява се в хладилник.
Сварете кафето и го налейте в чаша с натрошен лед. Добавете сиропа от джинджифил и кокосовото мляко.
Разбъркайте, налейте в чаша и се радвайте на освежаващия вкус!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ 2 в 1 * 10 БИГ - АКТИВ
БИОХЕРБА САПУН С КАФЕ И МЕНТА 120 г
ИНСТАНТНО КАФЕ ОТ ЖЪЛЪДИ И ПОДПРАВКИ дози * 10 DARY NATURY
НовБИО КАФЕ ОТ ЖЪЛЪДИ И БИЛКИ 200 г DARY NATURY
НовСКОТИШ ФАЙН ЛАЙТ КРЕМ ЗА РЪЦЕ И НОКТИ 75 мл
МАТИСЪН КЕФИР (ЛИОФИЛИЗИРАН) 130 мг капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Безалкохолни коктейли и сокове
- Кои добавки са ефективни при артрит?
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Ползи и вреди на кокосовото масло
- Полезни свойства и приложения на кокосово масло
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Бодлив залист, Месарска метла, Миши чемшир, Миши трън, Самодивски чемшир, Див чемшир
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Полезно ли е прясното мляко за децата
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Кокосови сладки от три продукта
Коментари към Индонезийско кафе със сироп от джинджифил