Тиквено лате с канела

Необходими продукти (за 2 порции):
2 чаени чаши прясно мляко
2 кафени чашки сварено силно кафе
2 супени лъжици тиквено пюре
3 супени лъжици захар
1 чаена лъжица канела
щипка индийско орехче
Начин на приготвяне:
Налейте прясното мляко в подходящ съд, към него прибавете тиквеното пюре, захарта, канелата и щипка индийско орехче. Поставете на котлона и нека сместа се сгорещи, но не допускайте да заври. Тогава налейте предварително свареното горещо кафе и разбийте всичко с помощта на блендер, за да получите най-изкусителната пяна.
Разпределете напитката в подходящи чаши и може да украсите с бита сметана.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН БИО ЛАТЕ ОТ ЦВЕКЛО С ДЖИНДЖИФИЛ КАКАО 160 г
МАТИСЪН КОЛАГЕН ЛАТЕ С АРОМАТ НА КАПУЧИНО 180 г
АРОМАНДИСЕ ЧАЙ ЛАТЕ 70 г
НовЦИКОРИЯ С ЦЕЙЛОНСКА КАНЕЛА прах 100 г ЗДРАВНИЦА
АРОМАНДИСЕ РАЗТВОРИМО КАФЕ ОТ ЦИКОРИЯ, РЪЖ, ЕЧЕМИК И ЖЪЛЪД без кофеин 100 г
АРОМАНДИСЕ КАФЕ ОТ ПЕЧЕНА СПЕЛТА 100 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Напитки
- Топли напитки
- Ацидофилно мляко - ползи и вреди
- Какво е скир, състав и ползи за организма
- Употреба на "кафе" от глухарчета, като средство, подпомагащо превенцията срещу онкологични заболявания
- Как и защо да си направим вода с електролити
- 10 причини да консумирате прясното мляко с чесън
- Лечебен ефект на алкохолните напитки
- Вредно ли е да пием кафе на гладно
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Kopi Luwak: най-скъпото кафе в света!
Коментари към Тиквено лате с канела