Зеленчуково рагу с тиква
Необходими продукти:
200-300 грама тиква
100 грама зелен фасул
1 домат
1 чушка
1 връзка магданоз
щипка сусам
щипка орегано
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри сламки, чушката на ивици, домата на малки кубчета, смесете зеленчуците и добавете зеления фасул. Задушете всичко на бавен огън в продължение на 10-15 минути, разбърквайки периодично. След това прибавете нарязания на ситно магданоз, сол, подправки и нека се задушава още 3-5 минути.
Рагуто се поднася горещо, украсено с магданоз.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
АЛАЙВ ТИЙН МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МОМИЧЕТА желирани таблетки * 50
ТИКВЕНО МАСЛО 250 мл БАЛЧО
ОРГАНИК ШОП ОБНОВЯВАЩ ПИЛИНГ ЗА ЛИЦЕ ТИКВА И МЕД 75 мл
ПЮР НУТРИШЪН ПЛАНТ ПРОТЕИН 454 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Алкална диета
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Екзотични плодове и зеленчуци (Трета част)
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Зеленчукова пита от тиквички и моркови и млечна заливка с кашкавал и чесън
- Тиквени бисквитки с орехи
- Екзотични плодове и зеленчуци (Първа част)
Коментари към Зеленчуково рагу с тиква