Зеленчуково рагу с тиква

Необходими продукти:
200-300 грама тиква
100 грама зелен фасул
1 домат
1 чушка
1 връзка магданоз
щипка сусам
щипка орегано
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри сламки, чушката на ивици, домата на малки кубчета, смесете зеленчуците и добавете зеления фасул. Задушете всичко на бавен огън в продължение на 10-15 минути, разбърквайки периодично. След това прибавете нарязания на ситно магданоз, сол, подправки и нека се задушава още 3-5 минути.
Рагуто се поднася горещо, украсено с магданоз.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
ЛАКСО КИДС тинктура 100 мл БИОТИКА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Тиква в масло с ябълки, сушени плодове и орехи
- Френски дресинг за зеленчукова салата
- Почистете пестицидите от плодовете и зеленчуците по 4 начина
- Запеканка от зеленчуци с яйца и кашкавал
- Вижте как и къде растат плодовете и зеленчуците, преди да бъдат откъснати
- Зеленчуков пудинг с прясно мляко
- Топла зеленчукова салата с омлет и гъби
Коментари към Зеленчуково рагу с тиква