Зеленчуково рагу с тиква

Необходими продукти:
200-300 грама тиква
100 грама зелен фасул
1 домат
1 чушка
1 връзка магданоз
щипка сусам
щипка орегано
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри сламки, чушката на ивици, домата на малки кубчета, смесете зеленчуците и добавете зеления фасул. Задушете всичко на бавен огън в продължение на 10-15 минути, разбърквайки периодично. След това прибавете нарязания на ситно магданоз, сол, подправки и нека се задушава още 3-5 минути.
Рагуто се поднася горещо, украсено с магданоз.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ФИТОПРОСТАЛ капсули * 60 + 20 ВИТАГОЛД
СОУ СИМПЪЛ СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ЗА ЗРЯЛА КОЖА OMEGA 30 мл
БИОТОНА БИО СУПЕР КЪЛНОВЕ 300 г
ЕЛИМУС СЕКС ЪП саше 9 г * 1
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Как са изглеждали плодовете и зеленчуците в миналото
- Запеканка от зеленчуци с яйца и кашкавал
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Диета, богата на плодове и зеленчуци, намалява опасността от развитие на рак на гърдата
- Тиква - полезни свойства и противопоказания
- Кръстоцветните зеленчуци са изключителни източници на противоракови молекули и трябва да се консумират редовно
- Един на всеки петима британци яде препоръчителната дажба плодове и зеленчуци
- Зеленчукови шишчета
Коментари към Зеленчуково рагу с тиква