Зеленчуково рагу с тиква

Необходими продукти:
200-300 грама тиква
100 грама зелен фасул
1 домат
1 чушка
1 връзка магданоз
щипка сусам
щипка орегано
щипка сол
Начин на приготвяне:
Нарежете тиквата на едри сламки, чушката на ивици, домата на малки кубчета, смесете зеленчуците и добавете зеления фасул. Задушете всичко на бавен огън в продължение на 10-15 минути, разбърквайки периодично. След това прибавете нарязания на ситно магданоз, сол, подправки и нека се задушава още 3-5 минути.
Рагуто се поднася горещо, украсено с магданоз.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
БОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
ПАНАЦЕЯ ТИНКТУРА ЗА ЧРЕВНАТА МИКРОФЛОРА 100 мл
МИША TALKS НОЩНА ВЕГАН МАСКА ЗА ЛИЦЕ СКИН ФИТНЕС 10 г
РЕНЕ ФЮРТЕРЕР КЮРБИСИА ШАМПОАН 150 мл.
КОЗМЕТИЧЕН КОМПЛЕКТ PUMPKIN PIE NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD + ПОДАРЪК НЕСЕСЕР
НовРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Гарнитури
- Гарнитури със зеленчуци
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Как да намалим консумацията на пестициди, съдържащи се в плодовете и зеленчуците?
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Трицветна макаронена салата с пиле и зеленчуци
- Приложете рецепта с мая за подхранване на всички зеленчуци в градината
- Какво се случва с тялото, когато спрете да ядете плодове и зеленчуци
- Как са изглеждали плодовете и зеленчуците в миналото
- Алкална диета
- Почистете пестицидите от плодовете и зеленчуците по 4 начина
- Вижте как и къде растат плодовете и зеленчуците, преди да бъдат откъснати
Коментари към Зеленчуково рагу с тиква