Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън

Необходими продукти:
1 средна глава броколи
1 среден морков
1 скилидка чесън
3/4 чаена чаша кашкавал или сирене Чедър
3 яйца
1 чаена чаша галета
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 175 градуса.
Разделете броколите на съцветия и сварете за няколко минути, докато придобият наситен зелен цвят. Нека се охладят, нарежете ги ситно и сложете в голяма купа. Прибавете настъргания морков, намачканата скилидка чесън, настъргания кашкавал или сирене Чедър, галетата, разбитите яйца и подправете на вкус. Разбъркайте старателно и от сместа оформете хапки, които подредете в тава, чието дъно сте покрили предварително с пергамент.
Изпечете ги във фурната за около 20 минути, докато станат златисти.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ЖАН Д'АРСЕЛ ПРЕСТИЖ БОГАТ ПОДХРАНВАЩ КРЕМ 50 мл
ДЖАРОУ ФОРМУЛАС БРОКО МАКС капсули * 60
НЕЙЧЪРС ПЛЮС АНИМАЛ ПАРАД МИКС ОТ ЗЕЛЕНИ ХРАНИ таблетки * 90
БИОТОНА БИО СУПЕРГРИЙНС 150 г
НУТРИКОСТ ОРГАНИК БРОКОЛИ прах 227 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Хапки с прошуто, пъпеш и сирене
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- 10 предложения за парти хапки с препечен хляб
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Парти хапки от палачинки със сьомга, крема сирене и маслини
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
Коментари към Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън