Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън
Необходими продукти:
1 средна глава броколи
1 среден морков
1 скилидка чесън
3/4 чаена чаша кашкавал или сирене Чедър
3 яйца
1 чаена чаша галета
подправки по избор и на вкус
Начин на приготвяне:
Включете фурната да загрява при 175 градуса.
Разделете броколите на съцветия и сварете за няколко минути, докато придобият наситен зелен цвят. Нека се охладят, нарежете ги ситно и сложете в голяма купа. Прибавете настъргания морков, намачканата скилидка чесън, настъргания кашкавал или сирене Чедър, галетата, разбитите яйца и подправете на вкус. Разбъркайте старателно и от сместа оформете хапки, които подредете в тава, чието дъно сте покрили предварително с пергамент.
Изпечете ги във фурната за около 20 минути, докато станат златисти.
Добър апетит!
Снимка: vkusnodoma.net
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
СЕРИЯ ДЪЛГОЛЕТИЕ СОЕВИ ХАПКИ 280 г
НАТУРАЛИКО СТРОНГ МЕН АМ/РМ таблетки 2 * 60
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ПРОМОУЛТИМАТ МЕЙЛ ЕНЕРДЖИ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50 + таблетки * 30 NATURE'S WAY
ПРОМОМИОМИН таблетки 450 мг * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 14 здравни ползи от консумацията на броколи
- 30 идеи за декориране на новогодишните салати и ордьоври
- Броколи - полезни свойства и противопоказания
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- 20 забележителни идеи за ордьоври на празничната трапеза
- Гарнитура от броколи със зелен фасул и моркови
- Парти хапки от хляб, шунка, кашкавал и маслини
- Броколи в хрупкава панировка
- Как да си направим кълнове от броколи в домашни условия
- Хапки от свинско месо (Чичарон)
Коментари към Зеленчукови хапки с кашкавал и чесън