Зеленчукови сарми

Необходими продукти:
1 кг зеле
3-4 моркова
2-3 глави лук
2 с. л. доматено пюре
2 с. л. олио
магданоз или целина
Начин на приготвяне:
Сложете зелката да се вари в леко подсолена вода в продължение на 10-20 минути. След това вземете колкото листа ще са ви необходими, оставете ги да се отцедят добре. Стъблата на листата отстранете с помощта на нож.
Пригответе зеленчукова плънка от морковите, лука, магданоза и оформете сарми. Запържете ги леко в олио, след това ги прехвърлете в тенджера, залейте с вода, сложете доматеното пюре, затворете плътно капака и поставете във фурната на слаб огън за 30-40 минути да се задушават. Докато се приготвят, поливайте от време на време със соса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
МАКСИМУМ ГРИЙНС КЪМПЛИЙТ таблетки * 90 GNC
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА дъвчащи таблетки * 30 NATURE'S WAY
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули * 30 NATURE'S WAY
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Пилешки дробчета с лук
- Ползи и вреди на червения лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Левурда, мечи лук - състав, полезни свойства и противопоказания
- Зелен лук (перо) – хранителен състав и ползи за здравето
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Запознайте се с 5 страхотни ползи на сока от морков и джинджифил
Коментари към Зеленчукови сарми