Зеленчукови сарми

Необходими продукти:
1 кг зеле
3-4 моркова
2-3 глави лук
2 с. л. доматено пюре
2 с. л. олио
магданоз или целина
Начин на приготвяне:
Сложете зелката да се вари в леко подсолена вода в продължение на 10-20 минути. След това вземете колкото листа ще са ви необходими, оставете ги да се отцедят добре. Стъблата на листата отстранете с помощта на нож.
Пригответе зеленчукова плънка от морковите, лука, магданоза и оформете сарми. Запържете ги леко в олио, след това ги прехвърлете в тенджера, залейте с вода, сложете доматеното пюре, затворете плътно капака и поставете във фурната на слаб огън за 30-40 минути да се задушават. Докато се приготвят, поливайте от време на време със соса.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО СЪС ЗЕЛЕНЧУЦИ 190 г
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
НовБОРОВ ПРАШЕЦ С ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ саше * 12 GUOZHEN
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Див морков
- Ползи и вреди на червения лук
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пилешки дробчета с лук
- Как и колко да варим различните зеленчуци
- Салата от печени патладжани и пресни домати с чесън и лук
- Как да изберем най-доброто авокадо на пазара?
- Лучени кръгчета на скара
Коментари към Зеленчукови сарми