Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
ЛОЛИ ХЕРБАЛ БИЛКОВИ БЛИЗАЛКИ ЗА СИНУС И ГЪРЛО С ВКУС НА ЯГОДА * 4
МИКОНАТУР БИО КОКОСОВА ЗАХАР 500 г
МЕЛИСИНА капки 20 мл ХИМАКС
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- За да се пукне цирея, наложете върху него тесто от сапун и белтък
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Торта с пълнеж от ядки и сушени плодове
- Тутманик
- Алтернативите на бяла захар - ползи и вреди
- Хрупкави домашни солети
- Бързи питки без месене
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък