Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
БИОВЕН БАРСЕЛОНА ВИТАМИН C АНТИ-ЕЙДЖ СКРАБ С МАНГО ЗА ОБНОВЯВАНЕ НА КОЖАТА НА ТЯЛОТО 250 мл
БИО КОКОСОВА ЗАХАР прах 200 г БИОНИА
БОНБОНИ АЛПИ * 100
БИОНИКЕ DEFENCE BODY ОБНОВЯВАЩ СКРАБ ЗА ТЯЛО 200 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Домашни кори за лазаня (класическа рецепта)
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Алтернативно лечение на диабет
- 3-дневна диета, с която ще прочистите тялото си от захарта
- Торта от вафлени кори с крем от бял шоколад и кокос
- Копър
- Да преборим диабет тип 2 с хранителни добавки и билки
- Тутманик
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък