Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЗОЯ БИО ЧЕРВЕНИ БОРОВИНКИ прах 125 г
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!МУСТЕЛА БЕБЕ СЛЪНЦЕЗАЩИТЕН ЛОСИОН ЗА БЕБЕТА И ДЕЦА SPF 50+ 100 мл
НУТРИКОМП СТАНДАРТ НЕУТРАЛ ЕНТЕРАЛНА ХРАНА 500 мл
НовЗАХАРЕН СКРАБ ЗА ЛИЦЕ И ТЯЛО МАЛИНА, ГОРСКИ ПЛОДОВЕ И ЕКСТРАКТ ОТ ЧЕРЕН ПИПЕР NATURE OF AGIVA FRUIT SALAD 200 мл
МИКОНАТУР БИО КОКОСОВА ЗАХАР 180 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Карамелизирана захар - рецепта
- Колко грама захар да ядем на ден
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Домашен "Златен сироп"
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Брош, Бояджийски брош, Червен брош
- Овесена торта без брашно, яйца и масло
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Домашно пълнозърнесто тесто за пица
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък