Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
ХИМАЛАЯ КОФЛЕТ ПЧЕЛЕН МЕД С АРОМАТ НА ДЖИНДЖИФИЛ пастили * 12
ДОКТОР'С БЕСТ ВИТАМИН D3 КИДС желирани таблетки 1000 IU * 60
ЛОЛИ ХЕРБАЛ БЛИЗАЛКИ ПРИ КАШЛИЦА С ВКУС НА ЯБЪЛКА * 4
МИКОНАТУР ЕНЕРДЖИ МИКС ОТ БИО СУПЕРХРАНИ прах 180 г
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Колко грама захар да ядем на ден
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Карамелизирана захар - рецепта
- Тутманик
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Рецепти за козуначена торта: с карамел и с шоколад
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Крем за сладкиши от крема сирене и сметана
- Видове захар и тяхното приложение
- Агаве
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък