Захарно тесто с яйчен белтък

Необходими продукти:
450 - 500 грама пудра захар
2 супени лъжици глюкозен сироп
1 яйчен белтък
Начин на приготвяне:
Смесете в купа белтъка и сиропа, разбъркайте. Пресейте пудрата захар и я добавете към сместа (първо 450 грама). Месете до еднородност. Оформете тестото като топка, сложете го в найлонов плик и го оставете в него за 2 часа. След това месете още веднъж. Ако консистенцията се получи лепкава, използвайте още пудра захар. Покритието е готово за употреба.
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЪЧЕН МИКСЕР С КУПА CREMA 2
Безплатна доставка за България!ЕКСТРА ЛАКС слабителни бонбони * 10 бр.
МАТИСЪН БРЕЗОВА ЗАХАР - КСИЛИТОЛ 400 г
БИО КОКОСОВА ЗАХАР 200 г ЗЕМЕЛА
НЕИСС СКРАБ ЗА ТЯЛО КИВИ И ГРОЗДЕ 330 г
МУСТЕЛА SENSITIVE ИЗМИВАЩ ГЕЛ 300 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Сладки сосове за десерти, сиропи
- Берберин - новата алтернатива при диабет
- Кленов сироп - ползи за здравето и употреба
- Диета без захар - какво означава, какви са ползите и вредите от нея
- Колко грама захар да ядем на ден
- Тутманик
- Торта от вафлени кори с кондензирано мляко и орехи
- Агаве
- Ето как да направите тест за бременност с обикновена захар
- Захарни алкохоли – същност, ползи и вреди за здравето
- Карамелизирана захар - рецепта
Коментари към Захарно тесто с яйчен белтък