Запържени печени чушки с плънка от яйце и кашкавал

Необходими продукти:
5-6 пресни сладки чушки за пълнене
250 грама кашкавал (може да използвате сирене, ако предпочитате)
70 грама зелени подправки по избор (копър, магданоз)
1 яйце
20 милилитра олио за пържене
Начин на приготвяне:
Почистете чушките от семената и опашките, след което изпечете във фурната за около 15 минути при температура от 220 градуса.
През това време настържете кашкавала и към него добавете яйцето, магданоза или копъра, разбъркайте.
Когато извадите чушките от фурната, изчакайте да се охладят малко и обелете. Напълнете ги с комбинацията от яйце и кашкавал, след което запържете от двете страни в тиган с 20 милилитра нагорещено олио.
Може да поднесете ястието и топло, и в студен вид.
Добър апетит!
Снимка: subscribe.ru
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ДЕРМЕДИКС ГЕЛ ЗА УЛТРАЗВУК ЗА ОТСЛАБВАНЕ И ОФОРМЯНЕ НА ТЯЛОТО 250 мл.
АЛКА ГРИЙНС саше * 30
ФИОННА BODY FIRMING АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ЗА ТЯЛО С ЛЮТА ЧУШКА И ЗЕЛЕНО КАФЕ 250 мл
АМРИТА ПРОФЕСИОНАЛНО МАСАЖНО ОЛИО ЛЮТА ЧУШКА 330 мл
НЕВРАКСИЛ гел 100 мл
МЕРЦ СПЕЦИАЛ ЗА КОСА капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Крият ли рискове за здравето печените чушки
- Пържени чушки с чесън и магданоз
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Бърза пица на тиган от течно тесто
- Люти чушки - полезни свойства и вреди
- Салата от печени зелени чушки със сирене, рукола и меден дресинг
- Люти чушки Халапеньо - полезни свойства и противопоказания
- Пиле с червени чушки и сос от три вида пипер
- Мариновани чушки в доматен сос с чесън
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
Коментари към Запържени печени чушки с плънка от яйце и кашкавал