Framar.bg 0
0
Е-аптека Промоции
Здравна библиотека
Здравни проблеми Медицинска енциклопедия Заболявания Симптоми и признаци Алтернативна медицина Анатомия Медицински изследвания Лечения Физиология Патология Ботаника Микробиология Фармакологични групи Медицински журнал Взаимодействия История на медицината и фармацията Здравето А-Я
Диагностик
Здравна помощ
Здравен справочник Специалисти Здравни заведения Аптеки Институции и организации Образование Спорт и туризъм Клинични пътеки Нормативни актове Бизнес Социални грижи Форум Консултации
Здравна медия
Здравни новини Любопитно Интервюта Видео Презентации Научни публикации Анкети Бъди активен Кампании
Здраве и начин на живот
Хранене Хранене при... Рецепти Диети Групи храни и ястия Съставки Е-тата в храните Спорт Съвети Психология Лайфстайл Интерактивни
За нас
За Фрамар За реклама Статистика Общи условия Екип Кариера Адреси на аптеки Фрамар Блог Важно Автори Програма за лоялни клиенти Промоционална брошура
Контакти
Назад | Начало Хранене Рецепти Предястия Топли Запечени ньоки със сирене и кейл

Запечени ньоки със сирене и кейл

от 15 юни 2018г., обновено на 03 юни 2019г.
Запечени ньоки със сирене и кейл - изображение
  • Инфо
  • Коментари
  • Свързаност
Инфо
Инфо
Коментари
Свързаност

Необходими продукти:

  • 1 опаковка от 400 грама ньоки
  • 220 грама почистен и нарязан кейл
  • 3 пресовани скилидки чесън
  • 2 супени лъжици масло
  • 2 супени лъжици бяло пшенично брашно
  • 1 1/2 чаена чаша прясно мляко
  • 50 грама сирене чедър - настъргано
  • 1 супена лъжица лимонова кора
  • 1/2 чаена чаша настърган пармезан

Начин на приготвяне:

Намажете керамична тавичка с масло и я оставете настрана.

Сварете ньоките според указанието на пакета. Минута преди да свалите от котлона, добавете кейла, след това прецедете.

Запържете пресованите скилидки чесън в кравето масло на средна степен на котлона. Разбъркайте брашното в маслото и излейте млякото към сместа. Варете, докато заври и соса леко се сгъсти. Добавете лимоновата кора и чедъра. С получения сос полейте ньоките и прехвърлете в приготвената тавичка. 

Поръсете с настърган пармезан и печете на 200 градуса за 20 минути, докато ястието придобие златист цвят.

За framar.bg: Данна Панджарова
Източник: bhg.com

Още по темата:
  • Огретен от картофени ньоки с гъби и сметана Огретен от картофени ньоки с гъби и сметана
  • Ньоки от сладки картофи Ньоки от сладки картофи
  • Сладки ньоки с лешници и йогурт Сладки ньоки с лешници и йогурт
  • Класически картофени ньоки Класически картофени ньоки
5.0/5 1 оценка

Коментари към Запечени ньоки със сирене и кейл

От сайта
Напиши коментар 0 коментара
  1. Коментирайте Запечени ньоки със сирене и кейл
    www.framar.bg 
    на 21 December 2025 в 23:16
    Коментирайте "Запечени ньоки със сирене и кейл"

РЕЦЕПТАТА е свързана към

  • Предястия
  • Топли предястия
  • Картофени ньоки с броколи, домати и горгонзола
  • Ньоки с гъби и сос от крема сирене
  • Огретен от картофени ньоки с гъби и сметана
  • Ньоки от сирена с яйца и масло
  • Печени ньоки с тиква и градински чай
  • Ньоки в доматен сос с лук
  • Ньоки от извара с пармезан
  • Сладки ньоки с лешници и йогурт
  • Сотирани картофени ньоки с рукола и кашкавал
  • Ньоки с див лук и горчица
googletag.pubads().definePassback('/21812339056/Baner300600', [300, 600]).display();
Най-новите публикации
Доживотен затвор за френския лекар Фредерик Пешие, отровил 30 душиДоживотен затвор за френския лекар Фредерик Пешие, отровил 30 души

Доживотен затвор за френския лекар Фредерик Пешие, отровил 30 души

от 19 дек 2025г.Прочети повече
Тръмп изключи марихуаната от списъка с най-опасните наркотициТръмп изключи марихуаната от списъка с най-опасните наркотици

Тръмп изключи марихуаната от списъка с най-опасните наркотици

от 19 дек 2025г.Прочети повече
Билки и билкови рецепти при задухБилки и билкови рецепти при задух

Билки и билкови рецепти при задух

от 19 дек 2025г.Прочети повече

НАЙ-НОВОТО ВЪВ ФОРУМА

Да си поговорим честно за ПМС, хормоните и "онези дни"...

преди 11 дни, 10 часа и 16 мин.

Биомаркерите са ключът към правилното лечение на рака на белия дроб

преди 51 дни, 12 часа и 13 мин.
Всички

АНКЕТА

Ще гласувате ли на предсрочните парламентарни избори?

Виж резултатите

Е-АПТЕКА ПОСЛЕДНО ОБНОВЕНИ

ОСТРОВИТ АРГИНИН НЕОВКУСЕН прах 210 г

ОСТРОВИТ ЧЕСЪН БЕЗ МИРИС капсули * 60

СИБИРСКА ЧАГА ИМУНО ЩИТ саше * 15 VERDE VITA

ДИФЪРЪНТ ФАРМ ПРОСТЕЙТ КЕЪР капсули * 30

ДР. ЗОЛ ДЖИНДЖИКЮР СПРЕЙ 20 мл

ПОСЛЕДНИ КОМЕНТАРИ

ХЕРБИТУСИН СИНУС И ГЪРЛО пастили * 12

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 19 дек 2025г. в 12:47:24

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 19 дек 2025г. в 12:45:19

ХЕРБИТУСИН СИНУС И ГЪРЛО пастили * 12

Коментар на: Явор от 19 дек 2025г. в 12:36:25

ПУЛМИКОРТ суспензия за небулайзер 0.25 мг / мл 2 мл * 20

Коментар на: Д.А. от 19 дек 2025г. в 11:06:43

ДЖАРДИНС таблетки 10 мг * 30

Коментар на: www.framar.bg отговаря от 19 дек 2025г. в 10:50:55
При възникнало съмнение за здравословен проблем или нужда от лечение, моля винаги се обръщайте за медицинска консултация към квалифициран и правоспособен лекар или фармацевт. В никакъв случай не възприемайте дадената Ви чрез сайта информация като абсолютно достоверна и правилна, дори и същата да се окаже такава.
Данни на Фрамар ООД:
  • Фрамар ООД, ЕИК: 123732525, Стара Загора, ул. Петър Парчевич № 26, телефон: 0875 / 322 000, e-mail: office@framar.bg
  • За контакт
  • Borika
  • MasterCard
  • mastercard securecode
  • Visa
  • verified by visa
Информация:
  • Общи условия
  • Политика за поверителност
  • Политика за използване на бисквитки
  • Право на отказ от договора
  • Рекламации
  • Доставка
  • Плащания
  • Отстъпки за регистрирани клиенти
  • Промоции и безплатна доставка
  • Често задавани въпроси
  • Карта на сайта
  • При възникване на спор, свързан с покупка онлайн, можете да ползвате сайта ОРС
  • Български Фармацевтичен съюз
  • Изпълнителна агенция по лекарствата
  • Комисия за защита на потребителите
  • Министерство на здравеопазването
БДА NextGenerationEU DMCA.com Protection Status
© 2007 - 2025 Аптеки Фрамар. Всички права запазени! Framar.bg във Facebook
Изработка на уеб сайт от Valival