Задушени калмари с моркови и лук

Необходими продукти:
400 грама калмари
200 грама моркови
200 грама лук
олио
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете лука, нарежете го на полукръгчета, морковите настържете (не прекалено ситно), а калмарите почистете и нарежете на сламки.
Изпържете лука в нагорещено олио, добавете марковите и задушете за 3-4 минути. След това сложете и калмарите, подправете със сол и черен пипер. Оставете продуктите да се приготвят около 3-5 минути и ястието е готово.
Поднесете с нарязан пресен магданоз или зелен лук.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
МАТИСЪН АНТИОКСИДАНТНА ФОРМУЛА ОТ ЧЕРВЕНИ ПЛОДОВЕ И ЗЕЛЕНЧУЦИ ОРГАНИК капсули * 180
АРОМАНДИСЕ ЗАМЕСТИТЕЛ НА СОЛ С МЕК ВКУС 70 г
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ МАЛИНА билкови дъвчащи таблетки * 12
РЕГУЛАТПРО БИО солуцио 350 мл
Безплатна доставка за България!БИОХЕРБА ХЕРБАЛ ЛУКС ШАМПОАН УЛТРА 250 мл
КАЛОИДОН гел 30 мл НАТУРФАРМА
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Правете компрес на натъртеното място с кромид лук
- Калмари - ползи, вреди и хранителен състав
- Лук за борба с косопада и бърз растеж на косата
- Див морков
- Ползи и вреди на червения лук
- Лучени кръгчета на скара
- Гарнитура от задушени моркови с чесън, риган и лимон
- Пилешки дробчета с лук
- Чадърест гарвански лук, Гарвански лук, Орнитогалум
- Маринован лук, печен на барбекю
Коментари към Задушени калмари с моркови и лук