Задушена риба в бяло вино със зеленчуци
Необходими продукти:
700 грама филе от риба по ваш избор
2 глави лук
2 моркова
0,500 литра доматен сок
олио за пържене
1/2 чаена чаша сухо бяло вино
сол и пипер на вкус
магданоз
Начин на приготвяне:
Нарежете филето на парчета, лука - на четвъртинки, настържете морковите. Запържете лука до златисто, след това добавете рибата, пържете няколко минути и тогава сложете морковите. Овкусете със сол и пипер, налейте доматения сок, затворете съда с капак и оставете ястието да се задушава в продължение на 15 минути на слаб огън. След това налейте виното, нарязания магданоз и нека се задушава още 3 - 4 минути.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ФДБ ЛАБОРАТОРИС С3 БАЛАНС капсули * 30
ОМЕГА 3 - 6 - 9 КОМПЛЕКС капсули * 90 GNC
ЛИЗИ ОМЕГА 3 ФОРТЕ капсули * 64 854835
РИБЕН КОЛАГЕН 150 г ЯЖ ПОЛЕЗНО
СУПОРТАН ЕНТЕРАЛНА ХРАНА ЗА ПИЕНЕ ТРОПИЧЕСКИ ПЛОДОВЕ 200 мл
ДЖЕЙМИСЪН ОМЕГА БИОКОМПЛЕКС 3 - 6 - 9 капсули 1200 мг * 80
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от риба и морски продукти
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
- Филе от риба на тиган с масло и билки
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Как да изпържим риба така, сякаш е без кости?
- Как да приготвите перфектната риба на скара
- Гарум - римският сос, служещ за подправка и лекарство
- Какво да правим, ако в гърлото на детето заседне рибена кост?
- Филе от риба в хрупкава панировка с бира
- Cymothoa Exigua: морският паразит хермафродит, който живее на езика на рибата
- Подходящи подправки за речна риба в зависимост от начина й на приготвяне
Коментари към Задушена риба в бяло вино със зеленчуци