Салата с херинга, цвекло и гъби
Необходими продукти:
150 грама мариновани гъби
1 средна глава цвекло
1 морков
1 маринована херинга
1 яйце
майонеза на вкус
сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Обелете цвеклото, сварете го, след което настържете, подправете със сол и смлян черен пипер на вкус и прибавете майонеза, колкото желаете.
По същия начин пригответе моркова.
Яйцата също: сварявате, обелвате, настъргвате и овкусявате с подправки и майонеза.
Нарежете маринованите гъби на малки парчета.
Рибата нарежете на кубчета.
Остава да подредите салатата на слоеве, редувайки подготвените продукти: половината от цвеклото, след това сложете гъбите, морковите, яйцата, останалото цвекло и завършете с херингата.
Това е всичко.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИ-ШЕЙП ВИ-СТОРМ ЛЕДЖЪНД 360 г
БИОКЕЪР КЛЕНЗ НУТРИ КОМПЛЕКС ЗА ПРОЧИСТВАНЕ прах 120 г
АРТЕМИС БИО ЧАЙ ОТ СВЕЖИ ГОРСКИ ПЛОДОВЕ филтър * 15
ОСТРОВИТ КОЛАГЕН + ВИТАМИН C вкус МАЯМИ ВАЙБС 400 г
НовКАЛИВИТА ОКЕАН 21 разтвор 946 мл
Безплатна доставка за България!ХАЙЪР НЕЙЧЪР МАГНЕЗИЙ ефервесцентни таблетки * 20
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Салати
- Салати от риба и морски дарове
- Полезни и вредни свойства на марулята
- Обикновена смръчкула
- Салата айсберг - състав и полезни свойства
- Псилоцибин
- Диета със салати за отслабване (6 рецепти)
- Червено цвекло - хранителен състав, полезни свойства и вреди
- Пречистете черния си дроб със сок от червено цвекло
- Как червеното цвекло помага на здравето
- Боядисайте косата си червена с домашна боя
- Опасна ли е комбинацията между риба и мляко – традиционни вярвания и научни факти
Коментари към Салата с херинга, цвекло и гъби