Елда с гъби и зеленчуци

Необходими продукти:
250 г гъби
1 голяма глава лук
3 скилидки чесън
1 голяма чушка
1 с. л. доматено пюре
1/2 ч. ч. елда
Начин на приготвяне:
Нарежете гъбите на плочки и ги изпържете в растителна мазнина. Лука и чесъна нарежете на ситно, чушката на кубчета. Последните добавете към гъбите, сложете сол и подправки на вкус, оставете всичко да се задушава на среден огън до омекване на зеленчуците. Към края на процеса прибавете и 1 с. л. доматено пюре.
Сварете елдата, смесете я с готовите зеленчуци и разбъркайте. Това е всичко.
Тези от вас, които не желаят да консумират пържени храни, може да приготвят зеленчуците на пара, например. Гъби може и да не добавяте.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИРУМИН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 250 мл
ВИРУМИН ГЕЛ ОХЛАЖДАЩ 250 мл
ЧАЙ ФИЛТЪР ПРИ МЕНОПАУЗА ГРИКА * 60
КАФЕ ГРИКА 650 гр.
Безплатна доставка за България!ВИРУМИНТИМА УСПОКОЯВАЩ И РЕГЕНЕРИРАЩ ГЕЛ 250 мл.
ЧАЙ ФИЛТЪР ЗА ДЪЛБОК СЪН ГРИКА * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия от зърнени и бобови култури
- 10-дневна диета с елда за отслабване с 10 килограма
- Горска челядинка
- Сапунка
- Елда, Гречиха, Гречка
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Булка гъба, Булница, Яйченик, Ченушка
- Ливаден пачи крак
- Кафяво - червена миризливка
Коментари към Елда с гъби и зеленчуци