Домати в кашкавалена панировка

Необходими продукти:
2 плътни домата
80 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана или майонеза
1 яйце
1/2 супена лъжица брашно
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
смлян черен пипер на върха на ножа
2 скилидки чесън
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте в купа яйцето заедно със сметаната или майонезата, прибавете брашното, сол и смлян черен пипер на вкус, нарязания на ситно чесън.
Разбъркайте и сложете настъргания кашкавал.
Нарежете доматите на кръгчета и всяко от тях потопете в готовата панировка.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
РЕВЕРТА таблетки * 30 НЕОФАРМ
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ СПАНАК С АГНЕШКО МЕСО 190 г
АЛАЙВ ИМУННА ЗАЩИТА желирани таблетки * 90 NATURE'S WAY
ЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ 80 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА желирани таблетки * 30
АЛАЙВ ПРЕНАТАЛ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА БРЕМЕННИ ЖЕНИ желирани таблетки * 75
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Мариновано козе сирене с маслини, сушени домати, чесън и билки
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Калцоне с плънка от кайма, моцарела и домати
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Пълнена пита с кайма, гъби и кашкавал
- Как се режат чери доматчета и моркови с форма на сърца
Коментари към Домати в кашкавалена панировка