Домати в кашкавалена панировка
Необходими продукти:
2 плътни домата
80 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана или майонеза
1 яйце
1/2 супена лъжица брашно
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
смлян черен пипер на върха на ножа
2 скилидки чесън
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте в купа яйцето заедно със сметаната или майонезата, прибавете брашното, сол и смлян черен пипер на вкус, нарязания на ситно чесън.
Разбъркайте и сложете настъргания кашкавал.
Нарежете доматите на кръгчета и всяко от тях потопете в готовата панировка.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
БИОФИЧИНА ТОСКАНА СЕРУМ ЗА ЛИЦЕ ПРОТИВ ЗАМЪРСЯВАНИЯ С ПРОБИОТИЦИ 2% 30 мл
АЛАЙВ МАКС ПОТЕНСИ ТЕЧЕН МУЛТИВИТАМИН 900 мл NATURE'S WAY
Безплатна доставка за България! ПРОМОГАНЧЕВ ПЮРЕ СПАНАК ЯХНИЯ 190 г
НАТУРА ТЕРАПИ ПРОСТАТОЛ КОМПЛЕКС капсули * 30
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ЗАЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ЕСТРОСЕНС капсули 343 мг * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Домат
- Пилешко филе Капрезе
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Бирена панировка за кашкавал и сирена
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
Коментари към Домати в кашкавалена панировка