Домати в кашкавалена панировка
Необходими продукти:
2 плътни домата
80 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана или майонеза
1 яйце
1/2 супена лъжица брашно
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
смлян черен пипер на върха на ножа
2 скилидки чесън
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте в купа яйцето заедно със сметаната или майонезата, прибавете брашното, сол и смлян черен пипер на вкус, нарязания на ситно чесън.


Разбъркайте и сложете настъргания кашкавал.

Нарежете доматите на кръгчета и всяко от тях потопете в готовата панировка.

Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.


Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ХЕРБА ФИКС ЛИМФАФИКС капсули * 60
ПРОМООЛИМП СПОРТ НУТРИШЪН ГОЛД ВИТА-МИН АНТИ-ОКС СУПЕР СПОРТ капсули * 60
ВИНОЦЕТИ ДОМАТЕН ОЦЕТ 250 мл
АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ таблетки * 30 NATURE'S WAY
АНДРОСЕНС Т - КОРЕКТ капсули * 60 НАТУРАЛ ФАКТОРС
ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА таблетки * 30 ВИТАБИОТИКС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Картофен огретен със сметана и кашкавал
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Бутер банички с шунка и кашкавал
- Запечено сирене с лук и домати
- Тостери от лаваш с кашкавал
- Пилешко филе Капрезе
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
- Домат
Коментари към Домати в кашкавалена панировка