Домати в кашкавалена панировка
Необходими продукти:
2 плътни домата
80 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана или майонеза
1 яйце
1/2 супена лъжица брашно
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
смлян черен пипер на върха на ножа
2 скилидки чесън
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте в купа яйцето заедно със сметаната или майонезата, прибавете брашното, сол и смлян черен пипер на вкус, нарязания на ситно чесън.
Разбъркайте и сложете настъргания кашкавал.
Нарежете доматите на кръгчета и всяко от тях потопете в готовата панировка.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОБЕДНО МЕНЮ ГЮВЕЧ 220 г
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ ГЪМИ ПРЕМИУМ ФОРМУЛА С КОЛАГЕН 300 мг желирани таблетки * 60 NATURE'S WAY
ГАНЧЕВ ПЮРЕ ОТ ТЕЛЕШКО МЕСО С КАРТОФИ И ДОМАТИ 190 г
ВИТАЛ РЕЛАКС капсули * 60
СЕВОА МАСЛО ОТ ДОМАТ 50 мл
ЕВТЕРПА ДОМАТЕН КРЕМ ЗА ЛИЦЕ С ИЗБЕЛВАЩ ЕФЕКТ 60 мл
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Използвайте английска сол за подхранване на чушки, домати и краставици
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Салата от краставици и чери домати с ароматен дресинг
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Сос от сирена с прясно мляко и лук
- Солени бонбони със сусам, бекон и кашкавал
- Рулца от хляб с шунка и кашкавал
Коментари към Домати в кашкавалена панировка