Домати в кашкавалена панировка

Необходими продукти:
2 плътни домата
80 грама настърган кашкавал
1 супена лъжица заквасена сметана или майонеза
1 яйце
1/2 супена лъжица брашно
1/4 чаена лъжица смлян червен пипер
смлян черен пипер на върха на ножа
2 скилидки чесън
сол на вкус
олио
Начин на приготвяне:
Разбийте в купа яйцето заедно със сметаната или майонезата, прибавете брашното, сол и смлян черен пипер на вкус, нарязания на ситно чесън.
Разбъркайте и сложете настъргания кашкавал.
Нарежете доматите на кръгчета и всяко от тях потопете в готовата панировка.
Изпържете в нагорещено олио от двете страни до златисто.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ВИТАЛ РЕЛАКС капсули * 60
ХИП ПЮРЕ БИО СПАГЕТИ С ДОМАТИ И МОЦАРЕЛА 220 г
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
НАТУРА ТЕРАПИ МЕГА МУЛТИВИТАМИНИ разтвор 500 мл
АЛАЙВ КОСА, КОЖА И НОКТИ капсули * 60 NATURE'S WAY
ХИП ПЮРЕ СПАГЕТИ С РИБА И ЗЕЛЕНЧУЦИ В ДОМАТЕН СОС 220 г
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Топли предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Домат
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Лаваш с плънка от шунка и кашкавал
- Панирани пилешки хапки с паста Патафри
- Панирани кашкавалени хапки на фурна
- Как доматите влизат в менюто на европейците
- Печени броколи в сметана с кашкавал
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
Коментари към Домати в кашкавалена панировка