Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер

Необходими продукти:
1 килограм пилешки гърди
2 чаени лъжици захар
7 чаени лъжици сол
400 грама лютивка
червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешкото, отстранете кожата и мазнините, подсушете го с помощта на хартия.
Сложете в подходящ съд, поръсете със захарта и солта, приберете в хладилника за 2 дни.
Когато извадите гърдите, сложете ги в съд със студена вода. Нека да престоят така 2 часа, след което подсушете.
Оваляйте месото в лютивката и смлян червен пипер и закачете да се суши в продължение на 4 дни на сухо и проветриво място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
КАЙЕНСКИ ПИПЕР билкови капки 30 мл ЕСПАРА
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР + РИБОФЛАВИН 50 мл
НУТРИКОСТ КАЙЕНСКИ ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР капсули 530 мг * 240
ПРОМОЧИСТ НОС капсули * 60 ЕСПАРА
СУОНСЪН ДОБАВКА ЗА НОРМАЛНА ЦИРКУЛАЦИЯ НА КРЪВТА капсули * 60
ПРОМОРЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Как и колко да варим различните видове месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Задушено пилешко с броколи и гъби в сос
- Сос Бъфало
Коментари към Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер