Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер

Необходими продукти:
1 килограм пилешки гърди
2 чаени лъжици захар
7 чаени лъжици сол
400 грама лютивка
червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешкото, отстранете кожата и мазнините, подсушете го с помощта на хартия.
Сложете в подходящ съд, поръсете със захарта и солта, приберете в хладилника за 2 дни.
Когато извадите гърдите, сложете ги в съд със студена вода. Нека да престоят така 2 часа, след което подсушете.
Оваляйте месото в лютивката и смлян червен пипер и закачете да се суши в продължение на 4 дни на сухо и проветриво място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
ХАЯ ЛАБС ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР капсули * 100
СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС CUTTER капсули * 120
СИЙСТАРС АНТИЦЕЛУЛИТЕН ЗАГРЯВАЩ ГЕЛ 150 мл
БИЛКОВА АПТЕКА ТИНКТУРА ЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР + РИБОФЛАВИН 50 мл
НовЛЮТ ЧЕРВЕН ПИПЕР капсули 470 мг * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Как и колко да варим различните видове месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- Лимоново пилешко филе с масло и пресни билки
- Домат
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
Коментари към Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер