Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер

Необходими продукти:
1 килограм пилешки гърди
2 чаени лъжици захар
7 чаени лъжици сол
400 грама лютивка
червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешкото, отстранете кожата и мазнините, подсушете го с помощта на хартия.
Сложете в подходящ съд, поръсете със захарта и солта, приберете в хладилника за 2 дни.
Когато извадите гърдите, сложете ги в съд със студена вода. Нека да престоят така 2 часа, след което подсушете.
Оваляйте месото в лютивката и смлян червен пипер и закачете да се суши в продължение на 4 дни на сухо и проветриво място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
ПРОМОНУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
КОЛУЕЙ СЛИМКОЛ капсули * 60
СУОНСЪН ДОБАВКА ЗА НОРМАЛНА ЦИРКУЛАЦИЯ НА КРЪВТА капсули * 60
НАТУРАЛИКО ФЕТ БЪРНЪР капсули * 60
ПЮР НУТРИШЪН ХОЛЕСТЕРОЛ КОНТРОЛ капсули * 60
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Как и колко да варим различните видове месо
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Полезни и вредни свойства на чери доматите
- Вагиналната сухота - как да се опазим и отървем от нея?
Коментари към Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер