Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер
Необходими продукти:
1 килограм пилешки гърди
2 чаени лъжици захар
7 чаени лъжици сол
400 грама лютивка
червен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте пилешкото, отстранете кожата и мазнините, подсушете го с помощта на хартия.
Сложете в подходящ съд, поръсете със захарта и солта, приберете в хладилника за 2 дни.
Когато извадите гърдите, сложете ги в съд със студена вода. Нека да престоят така 2 часа, след което подсушете.
Оваляйте месото в лютивката и смлян червен пипер и закачете да се суши в продължение на 4 дни на сухо и проветриво място.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ОЛ НУТРИШЪН КЕТЧУП 460 г
НУКС PRODIGIEUX МУЛТИФУНКЦИОНАЛНО СУХО МАСЛО ЗА ЛИЦЕ, ТЯЛО И КОСА 100 мл.
ШИФА ХОТ ЗАГРЯВАЩ ПЛАСТИР 12 см. / 18 см. * 1
НУТРАВИТА ЯБЪЛКОВ ОЦЕТ капсули * 180
ОЛ НУТРИШЪН ПРЕ УЪРКАУТ 600 г
СУИДИШ СУПЛЕМЕНТС CUTTER капсули * 120
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Пилешко филе в млечен сос със спанак и чесън
- Пилешко филе на тиган със спанак и сметана
- Как и колко да варим различните видове месо
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Пилешки рулца с пълнеж от топено сирене в бекон
- Естествени алтернативи срещу сухи и напукани устни
- Рецепти за сочни пилешки гърди на фурна
- 4 основни правила за печене на пилешко на скара
- Време и температура за печене на месо, птици, риба (таблица)
- Пилешко филе с гъби и кашкавал в сос бешамел
Коментари към Пилешка пастърма с лютивка и червен пипер