Доматена марината за месо с ананас и чили
Необходими продукти:
2 узрели домата
140 грама консервиран ананас
1 малка чили чушка (или 1/3 чаена лъжица смлян лют пипер)
3 супени лъжици растително олио
2 супени лъжици оцет
1 - 2 скилидки чесън или на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете кръстообразни разрези по повърхността на доматите, сложете ги във вряща вода за 20 - 30 секунди, след което потопете за 1 - 2 минути в студена. Обелете ципите им и разрежете всеки на 4 части.
Почистете чушката от семената. Смесете всички продукти и смелете с помощта на блендер до получаването на пюре.
Вече може да мариновате месото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРЕВИЛ ГЕЛ С ДИВ КОНСКИ КЕСТЕН И ЕКСТРАКТ ОТ ЧИЛИ 250 мл.
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АИ - ЛИПОРОЛ капсули * 90
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
КРЕВИЛ ГЕЛ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ 500 мл
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Как и колко да варим различните видове месо
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Защо се свиват листата на доматите и как да се справим с това
- Използвайте утайка от кафе за подхранване на доматите
- Домат
- Как да постигнем високи добиви на домати в оранжерия
- Диета Карнивор - основана единствено на месо
- Домати - състав, полезни свойства и противопоказания
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- 5 малки тайни за отглеждане на вкусни домати
Коментари към Доматена марината за месо с ананас и чили