Доматена марината за месо с ананас и чили

Необходими продукти:
2 узрели домата
140 грама консервиран ананас
1 малка чили чушка (или 1/3 чаена лъжица смлян лют пипер)
3 супени лъжици растително олио
2 супени лъжици оцет
1 - 2 скилидки чесън или на вкус
сол и черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Направете кръстообразни разрези по повърхността на доматите, сложете ги във вряща вода за 20 - 30 секунди, след което потопете за 1 - 2 минути в студена. Обелете ципите им и разрежете всеки на 4 части.
Почистете чушката от семената. Смесете всички продукти и смелете с помощта на блендер до получаването на пюре.
Вече може да мариновате месото.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРЕВИЛ ГЕЛ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ 500 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
БИО ВИТАЛ ЗАГРЯВАЩ КОНСКИ ГЕЛ 500 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Сосове, сиропи, глазури и подправки
- Доматени сосове
- Домат със захар и други народни рецепти при възпален пръст
- Как и колко да варим различните видове месо
- Зеленчукова салата от зелени домати с моркови, чушки и чесън
- Защо консумацията на сурово месо е опасна за здравето
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Печено месо с гъби и яйчена заливка с топено сирене
- Мариновани пилешки хапки
- Домашно сладко от червени домати
- Глазирани свински ребра с мед, горчица и бира
- Цели сладки домати с чесън и лук
Коментари към Доматена марината за месо с ананас и чили