Мариновани пикантни зелени маслини с риган и лимон
Необходими продукти:
300 грама зелени консервирани маслини
6 пресни листа риган
100 милилитра зехтин
6 сушени чушки чили
1 лимон
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от консервата, маслините изсипете в подходяща купа. Измийте листата риган, чушките почистете от опашките и семената, след което ги нарежете на ситно. Изцедете сока на лимона, настържете кората му.
Към зехтина прибавете чушките, лимоновите кора и сок, разбъркайте.
Сложете ригана при маслините и залейте с получената марината.
Може да поднесете апетитното пикантно предястие. То се съхранява до 1 месец в плътно затворен съд (например, стъклен буркан) и в хладилник.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
ЯМАМОТО НУТРИШЪН АИ - ЛИПОРОЛ капсули * 90
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
БИО ВИТАЛ ЗАГРЯВАЩ КОНСКИ ГЕЛ 500 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Костилките от маслини прочистват червата
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Отглеждане на лимон
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Салата от маслини и лук
- Сочни пуешки гърди в ароматна марината
- Лимонов сок - с какво е полезен за здравето?
- Отстранете камъните от бъбреците за 6 дни с бира, лимон и зехтин
- Как да си захванем лимон от семка
Коментари към Мариновани пикантни зелени маслини с риган и лимон