Мариновани пикантни зелени маслини с риган и лимон

Необходими продукти:
300 грама зелени консервирани маслини
6 пресни листа риган
100 милилитра зехтин
6 сушени чушки чили
1 лимон
Начин на приготвяне:
Отцедете течността от консервата, маслините изсипете в подходяща купа. Измийте листата риган, чушките почистете от опашките и семената, след което ги нарежете на ситно. Изцедете сока на лимона, настържете кората му.
Към зехтина прибавете чушките, лимоновите кора и сок, разбъркайте.
Сложете ригана при маслините и залейте с получената марината.
Може да поднесете апетитното пикантно предястие. То се съхранява до 1 месец в плътно затворен съд (например, стъклен буркан) и в хладилник.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
КРЕВИЛ ГЕЛ С КОНСКИ КЕСТЕН И ЧИЛИ 500 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ ХОТ ПЕПЪР 200 мл
БИОФИЧИНА ТОСКАНА АНТИЦЕЛУЛИТНО ОЛИО ХОТ ПЕПЪР 50 мл
ХРИСТИНА АНТИЦЕЛУЛИТЕН КРЕМ С ЛЮТА ЧУШКА И ЧЕРЕН ПИПЕР 200 мл
БИО ВИТАЛ ЗАГРЯВАЩ КОНСКИ ГЕЛ 500 мл
МИНСИНОВ ЗА СТРОЙНА ФИГУРА таблетки * 60 3 CHENES
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Предястия
- Студени предястия
- Костилките от маслини прочистват червата
- 10 причини да пием топла вода с лимон всяка сутрин
- Известната в целия свят рецепта с лимон и сода против рак и още практически съвети
- Маслини – състав, здравни ползи и противопоказания
- Маринована сиврия (консервирана и за бърза консумация)
- Отглеждане на лимон
- Как да извлечем максимума от витамините в лимона?
- Риган, Балкански чай, Черновръхче
- Екстракт от маслинови листа – ползи и странични ефекти
- Лимонова диета: Как да свалите един размер дънки за седем дни
Коментари към Мариновани пикантни зелени маслини с риган и лимон