Гъби с праз и кашкавал

Необходими продукти:
500 грама печурки
1 стрък праз
100-150 грама кашкавал
зехтин, сол и смлян черен пипер на вкус
Начин на приготвяне:
Измийте гъбите и ги разрежете на 4 части. Праза нарежете на кръгчета и изпържете в зехтин на слаб огън до омекване. След това прибавете гъбите и нека всичко се приготвя в продължение на 6-8 минути.
Сложете сол и пипер на вкус, разбъркайте, заравнете повърхността и поръсете с настърган кашкавал.
Затворете съда с капак и оставете ястието на котлона, докато покритието се разтопи.
Добър апетит!
Продукти свързани с РЕЦЕПТАТА
НУТРИГЕН ЗЕЛЕНЧУКОВ СИРОП ЗА ДЕЦА 200 мл
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО капсули 135 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ГАСТРО ФОРТЕ капсули 250 мг * 30
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ АЛПИЙСКА МАГИЯ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ОРАЛ ПОРТОКАЛ таблетки за смучене * 18
ТЕРАЗАЛ ЛОЛИ КИДС близалки * 6
РЕЦЕПТАТА е свързана към
- Основни ястия
- Ястия с гъби
- Подправки, подходящи за използване при приготвянето на гъби
- Колко време да варим различните видове гъби?
- Свинско с гъби в сметана
- Как да съхраняваме печурките - част 1
- Лисичка, Жълтокафява миризливка, Фуниевидна орешарка
- Гъби с чушки и лук, задушени във вино
- Рижика, Обикновена млечница, Истинска млечница, Червена млечница, Риженка, Рижка, Рижейка и Рижийка
- Гъбите помагат при деменция
- Задушен боб с гъби и зеленчуци
- Пълнени калмари с гъби и ориз на фурна
Коментари към Гъби с праз и кашкавал